Home Lifestyle Românii, chemaţi de marii artişti să îl ajute pe Gabi Cotabiţă! Recuperarea...

Sursa Foto: Matteo via Facebook

Au trecut patru luni de când Gabriel Cotabiţă a căzut la pământ inconştient în sala de fitness a unui hotel de lux din Capitală. După clipele de cumpănă, când artistul a stat în comă şi niciun doctor nu se pronunţa asupra şanselor de supravieţuire, Gabi Cotabiţă a arătat că are o forţă incredibilă de a reveni, în ciuda suferinţelor cerebrale grave.

Cântăreţul este acasă de mai multe săptămâni, însă face în continuare recuperare medicală. Nu este uşor, iar medicii i-au recomandat să aibă mare grijă, pentru a nu se expune unor eforturi prelungite care l-ar putea afecta grav.

Pentru Gabi, marii artişti din Generaţia de Aur a României se mobilizează într-un concert caritabil ce va avea loc pe 26 octombrie. Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu, Anca Ţurcaşiu, Adrian Enache, Oana Sârbu, Carmen Rădulescu, Horia Moculescu, Adrian Daminescu, Anastasia Lazariuc, Mihai Constantinescu sau Cătălin Crişan se vor afla printre artiştii care vor urca pe scena de la Sala Palatului, din Bucureşti.

Biletele au fost deja puse în vânzare şi au preţuri între 40 de lei şi 80 de lei. Toţi banii care se vor strânge vor ajunge la Gabi Cotabiţă, pentru că procedurile de recuperare sunt foarte costisitoare. Artistul face fizioterapie, kinetoterapie, acupunctură, reiki, psihoterapie şi logopedie, spun surse apropiate de familie.

“Prietenii lui din lumea muzicală au vrut mereu să-l ajute cu bani, dar el e foarte mândru şi doreşte să se descurce singur. Ideea de a organiza un concert la care să cânte soliştii Generaţiei de Aur mi se pare de bun augur. Încasările vor merge către familie şi aşa vor putea şi ei să-şi ajute, într-un fel, prietenul de-o viaţă”, a declarat o sursă din anturajul artistului , pentru ziarul Click.

Iată ce spun şi organizatorii concertului. Românii sunt invitaţi nu doar să-l ajute pe Gabriel Cotabiţă, ci şi să retrăiască vremurile anilor ’80. De altfel, şi concertul se numeşte “80 la putere”.

“Pentru că în anii ‘80 viața noastră era frumoasă! Pentru că noi încă mai eram copii sau adolescenți, pentru că părinții noștri erau tineri și relaxați. Pentru că nu se găsea nimic dar erau de toate. Pentru că lumea împărțea tot. Zâmbete, cărți, discuri, 2 lingurițe de zahăr.”

Cel mai probabil, şi Gabi Cotabiţă va urca pe scenă, dar nu îi este încă recomandat să încerce să susţină un concert. Însă, cântăreţul se întoarce încet şi sigur la viaţa de artist. Săptămâna aceasta tocmai a filmat un videoclip pentru piesa pe care a compus-o şi înregistrat-o, înainte de accident, cu Matteo.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE