Home Lifestyle Românul care nu poate trece neobservat pe stradă. Nu şi-a mai tuns...

Sursa Foto: Facebook

Orice ieşire pe stradă atrage spre el toate privirile. Este românul care nu poate trece neobservat printre oameni. Părul lui este atât de lung încât îi ajunge aproape de tălpi.

Numele personajului este Ionuţ Daniel Sava. Este PR şi se ocupă de imaginea designerului Florin Dobre.

În urmă cu 14 ani, a decis să nu se mai tundă. Astăzi, părul lui are o lungime de aproape un metru şi jumătate, cântăreşte între un kilogram şi trei kilograme şi durează o zi întreagă doar ca să-şi usuce părul cu feonul, după ce face baie. Dacă l-ar lăsa să se usuce natural, ar putea dura mai multe zile.

ionut daniel sava par lung parul cel mai lung

Sursa foto: Sava Ionuţ Daniel via Facebook

Îşi ţine părul în dreaduri şi durează şase zile împletirea cozilor. Însă, nu se plânge, nu îl doare gâtul din cauza lungimii părului, susţine chiar că are aceeaşi libertate de mişcare ca un bărbat cu părul scurt.   Participă chiar şi la maratoane.

ionut sava

Sursa foto: Sava Ionuţ Daniel via Facebook

“De 14 ani nu m-am mai tuns. S-a reglat nivelul PH-ului, nu mai trebuie să te speli săptămânal, folosesc produsele de la o firmă foarte bună. Mă spăl pe cap o dată la două săptămâni, o dată la o săptămână jumătate. Crește de la lună la lună, este dificilă spălarea, dar m-am obișnuit”, a povestit Ionuț pentru CANCAN.ro.

Înainte de a fi PR, a fost dansator de break dence şi atunci a început să-şi lase părul lung, pentru că era la modă în ceea ce făcea. Nu a renunţat nici când şi-a schimbat meseria.

“Când îți refaci dreadurile te doare foarte rău scalpul, chiar e foarte dureros. Are între 1 si 3 kilograme părul, cam așa. De când mi l-am făcut m-am gândit că nu mă interesează dacă îl tai, când îl tai, pot să mă tund sau nu. Nici nu contează. Am avut de câștigat datorită părului. Nu m-am gândit ce o să fac cu el, sunt mulțumit de el. Nu mă doare capul, gâtul, nu mă doare nimic. Mai nou, de un an de zile, am început să practic jogging-ul, am terminat două semimaratoane, iar pe 10 aprilie alerg la maratonul internațional de la Cluj Napoca. Alerg de două ori pe săptămână câte 15 kilometri, părul nu mă afectează cu nimic. Îl refac o dată la un an și jumătate. Mereu îmi spun pe stradă, wow, ce păr are ala. Eu sunt PR de modă, mă ocup de Florin Dobre, suntem o echipă, am ieșit în afara țării. Am avut patru prezentări la Londra, am apărut în Vogue, am fost la Serbia fashion week, unde am caștigat best international designer”, a mai povestit Ionuţ Daniel Sava pentru sursa citată mai sus.

Ionuţ participă acum la multe evenimente mondene, iar pagina lui de socializare este plină cu fotografii în care acesta îşi prezintă mândru podoaba capilară.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE