Home Extern A murit în timp ce încerca să își facă selfie cu pistolul

Un tânăr de 19 ani a murit într-un mod stupid, în timp ce încerca să își facă o poză selfie cu un pistol în mână.

Deleon Alonso Smith își făcea poze în apartamentul părinților lui, din Texas, când pistolul cu care se fotografia mândru s-a declanșat, iar glonțul l-a atins în zona gâtului, letal.

Este cel mai oribil sentiment pe care l-am trăit vreodată”, a explicat unchiul lui Smith, Eric Douglas, pentru un post de televiziune local, conform Mashable.

 

Bunica victimei, Almya Douglas, a adăugat: “Este un sentiment de amorțeală. Încă nu îmi vine să cred. Ieri a fost ziua mea și a venit să îmi ureze la mulți ani și acum aflu că nu mai e”.

Un văr de-al lui Smith, care se afla în apartament la momentul tragediei, a povestit polițiștilor că au găsit pistolul în casă, dar au bănuit că este descărcat. Autoritățile încearcă acum să afle cine a deținut arma.

Nu e ca și cum ar fi încercat să se sinucidă”, a explicat sora acestuia, Daisha Jones.

Membrii familiei au explicat, pentru ABC News, că Smith urma să meargă la colegiu chiar a doua zi și a lăsat în urmă două fiice, de 3 ani și respectiv un an.

Astfel de tragedii, cu oameni împuşcați în timpul unui selfie, au mai avut loc. Anul trecut, în luna august, un tânăr de 21 de ani, din Mexic, a sfârşit la fel, în timp ce încerca să își facă o fotografie pentru Facebook.

La fel și în luna mai, în Rusia. O femeie a fost grav rănită după ce a încercat să facă o poză cu un pistol la tâmplă, iar arma s-a descărcat accidental.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE