Home Extern Sacrificiul suprem: O mamă a murit salvând o altă mamă şi bebeluşul...

Sursa Foto: Liverpoolecho.co.uk

O tânără şi-a pierdut viaţa încercând să ajute o femeie care intrase într-un conflict violent cu un bărbat, pe stradă. Eroina era şi ea mamă. Alison Wilson avea doi copii şi a reacţionat imediat când a văzut că o altă mamă şi bebeluşul ei sunt în pericol, relatează presa din întreaga lume.

Alison era într-un taxi cu un prieten când a văzut scena violentă. Şi a decis să coboare din maşină şi să ajute. Bărbatul necunoscut pentru ea îşi ieşise din fire şi a întrebat-o de ce intervine ea. Nu a apucat să răspundă că atât Alison, cât şi amicul ei au fost atacaţi.

Agresorul a folosit o sticlă de vin pe post de armă. L-a lovit în cap de tânărul care o însoţea pe Alison, reuşind astfel să-l doboare, iar cu sticla sparta a înjunghiat-o pe Alison în zona gâtului.

Tânăra mamă, în vârstă de doar 36 de ani, a fost dusă imediat la spital.A pierdut însă mult sânge, iar după şase zile, medicii au declarat decesul. Acum, în numele salvatoarei care a făcut sacrificiul suprem se cere să se facă dreptate. Agresorul a fost identificat şi încearcă să se apere în sala de judecată din Liverpool. Acesta recunoaşte că a lovit-o pe Alison, dar susţine că nu a fost cu intenţie şi nu a dorit să o ucidă.

Procurorul a cerut să fie judecat pentru omor.

“Spunem că în acea noapte inculpatul a fost agresorul. Şi-a pierdut orice control şi, în mod deliberat, a atacat-o pe Alison Wilson şi pe prietenul acesteia, Anthony Tomlinson”, a susţinut procurorul în sala de judecată, conform Daily Mail.

Anchetatorii au şi mărturiile martorilor care l-au auzit pe agresor ameninţând, înainte de a ataca. “Nu contează ce fac eu, dar de ce îţi bagi tu nasul acolo unde nu e treaba ta”, a fost auzit spunând. În timp ce femaia cu bebeluşul în braţe ţipa la el. După atac, mama cu copilul au reuşit să fugă. Până în acest moment, nu există o sentinţă în acest caz şocant care a făcut înconjurul lumii.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE