Home Social Șapte oameni au fost spulberați pe șosea de un șofer beat

Sursa Foto: radioconstanta.ro

Un om a murit iar alți șase au fost răniți la Constanța după ce un șofer beat a intrat cu mașina direct în ei.

Mai mulţi marinari abia întorşi din Alaska au coborât din microbuzul care-i aducea din aeroport şi îşi scoteau bagajele din remorca ataşată autovehiculului.

În acel moment, un tânăr a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi pur și simplu i-a spulberat.

Un bărbat care tocmai îşi ridicase bagajul a fost prins între maşina ucigaşă şi microbuz şi a fost strivit. Alte șase persoane au fost rănite.

La fața locului au ajuns echipaje ale Serviciului Descarcerare și de la Ambulanță, care au preluat victimele și le-au transportat de urgență la Spitalul Județean din Constanţa. Medicii au fost nevoiţi să amputeze piciorul unuia dintre marinari, în timp ce un altul are răni extrem de grave. Ceilalţi patru bărbaţi au suferit răni mai uşoare, care nu le pun viaţa în pericol.

La sosirea echipajelor de intervenţie s-a constatat că în urma evenimentului s-au produs şapte victime. Un bărbat în vârstă de 54 de ani, un bărbat care în urma impactului i-a fost amputat un membru inferior şi cinci victime cu traumatiste. – a declarat Daian Hagi, purtător de cuvânt ISU Constanţa.

 

Şoferul care a provocat această tragedie, un tânăr de 21 de ani, nici nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat. A accelerat şi a dispărut de la locul accidentului.

Oamenii legii l-au găsit acasă după o oră şi au înţeles imediat de ce fugise. Avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, arată Radio Constanța.

Poliţiştii i-au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Acum urmează să stabilească circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Şi şoferul microbuzului ar putea răspunde penal dacă se va constata că nu a parcat regulamentar, deoarece nu oprise în stația rezervată microbuzelor pentru transportul pasagerilor.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE