Home Eveniment Şase tineri din Iaşi, acuzaţi că au violat şi batjocorit o femeie...

femeie fără adăpost
Sursa Foto: timpulvn.ro

Şase tineri, cu vârste între 14 şi 19 ani sunt acuzaţi că au violat şi batjocorit o femeie care locuieşte într-un vagon dezafectat. Atacatorii au băut bine la un bar din Manta Roşie, judeţul Iaşi, după care li s-a făcut chef de senzaţii tari.

Au mers la triajul staţiei CFR Socola, acolo unde ştiau că îşi duce traiul o femeie de 40 de ani, care nu are unde locui şi supravieţuieşte din cerşit. Victima nu era însă acolo, aşa că cei şase au aşteptat întoarcerea acesteia.

Inculpaţii au intrat în vagon şi au aşteptat în­toar­cerea persoanei vătămate şi a concubinului. În momentul în care au intrat în vagon, inculpaţii l-au lovit pe concubinul persoanei vătămate şi pe aceasta din urmă, determinând-o pe I.V. să întreţină raporturi sexuale cu cinci dintre inculpaţi. După plecarea agresorilor, persoana vătămată a anun­ţat organele de poliţie, au anunţat procurorii ieşeni, citaţi de Ziarul de Iaşi.

Anchetatorii au dat de urma lor după ce au analizat mucurile ţigărilor fumate de suspecţi la locul faptei. În locuinţele lor au fost găsite hainele pe care le-au purtat, fiind prelevate probe care îi incriminează.

Doi dintre cei şase parti­cipanţi la viol au fost reţinuţi, iar ceilalţi suspecţi sunt sub control judiciar.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE