Home Social Scandal uriaş în tramvai: pumni, picioare şi ţipete din cauza manelelor

Sursa Foto: captura Facebook

Un scandal uriaş a izbucnit miercuri dimineaţă în tramvaiul 41 din Capitală, care leagă zona Ghencea de Piaţa Presei Libere. Protagoniştii au fost două persoane de etnie romă, care ascultau manele date la maximum, şi alţi doi călători care nu apreciau genul muzical respectiv.

Iniţial, cei doi bărbați deranjaţi de sunetul strident au încercat să le atragă atenţia frumos fanilor manelelor să dea muzica mai încet, dar s-au lovit de refuzul ferm şi plin de tupeu al acestora.

– Stai cuminte, că ţi-o iei aşa, frumos, au replicat maneliştii la atenţionarea călătorilor

– Voi aţi pus monopol pe tramvaiul ăsta?

– Da’ normal!

– Ia dă muzica aia mai încet, mă! Dar sunt obligat, de dimineaţă, aşa, să ascult…

Iar de la acest dialog până la bătaie a fost doar un pas. Supăraţi că rugăminţile lor au fost în zadar, cei doi călători nervoşi au sărit să le aplice o corecţie melomanilor.

Din cocoşi, aceştia din urmă s-au transformat în scurt timp în victime, plângându-se că sunt agresaţi.

Mi-ai rupt mâna. Mă doare mâna, nu auzi? – strigă unul dintre fanii manelelor care până cu doar câteva clipe în urmă îi sfida pe celalţi călători.

Incidentul a fost filmat de un alt călător şi postat pe Facebook. Clipul a avut sute de mii de vizualizări şi câteva sute de distribuiri.

Două zile mai târziu, pe reţelele de socializare a apărut o nouă înregistrare, denumită “Revolta maneliştilor”, care arată o petrecere în toată regula, pe ritm de manele, surprinsă în acelaşi tramvai. Urmăreşte aici imaginile:

VIDEO Circ cu manele, seminţe şi acordeoane în tramvaiul 41

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE