Home Politică Se cere demisia lui Gheorghe Nichita din PSD

Europarlamentarul Cătălin Ivan, unul dintre foștii colaboratori apropiați ai primarului din Iași, cere acum demisia lui Gheorghe Nichita din funcția de vicepreședinte PSD.

Chiar daca nu este vorba de hotie in dosarul lui Gheorghe Nichita, ci doar de prostie si ticalosie, este evident ca trebuie sa-si dea demisia din toate functiile politice pe care le detine. PSD Iasi poate castiga alegerile locale si parlamentare fara acesta. Ba mai mult, cred ca le mai poate castiga doar daca Nichita dispare total din peisajul politic iesean. In ceea ce priveste titlul auto-asumat de lider national al acestui partid, PSD a fost etichetat in multe feluri, dar niciodata ca fiind un partid de prosti. Prin urmare, prezenta acestuia in forurile nationale de conducere ar fi o pata urata pe obrazul tuturor celor care sustin acest partid, scrie Cătălin Ivan pe contul său de Facebook.

Cătălin Ivan ar fi fost unul dintre cei filați de către serviciul secret propriu al lui Gheorghe Nichita acum câțiva ani, potrivit bzi.ro. Totul s-a intamplat acum cativa ani in preajma congresului PSD la care a fost ales Victor Ponta Ivan era apropiat de actualul premier, in vreme ce Nichita era inca in relatii bune cu Mircea Geoană. Temându-se ca Ivan ar putea sa ii ia locul la sefia organizatiei judetene, Nichita ar fi dat ordin ca acesta sa fie urmarit, scriu jurnaliștii de la Bună Ziua, Iași

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE