Home Social Se reiau cursurile în Capitală și județele Ilfov și Giurgiu

se reiau cursurile

De marți se reiau cursurile în toate școlile din Capitală și județele Ilfov și Galați. Potrivit unui comunicat al Ministerului Educației, în județele Giurgiu, Ialomița, Dâmbovița, Olt și Vaslui mai rămân unități de învățământ închise.

În urma deciziilor luate de colegiile prefecturale judeţene, marţi, 19 ianuarie 2016, cursurile vor fi reluate în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din municipiul Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Galaţi.

Cursurile se vor relua şi în judeţul Giurgiu, cu excepţia unităţilor şcolare de pe raza localităţilor Gogoşari, Putineiu şi Schitu.

În judeţul Ialomiţa vor fi redeschise toate şcolile din mediul urban. În judeţul Dâmboviţa vor funcţiona toate unităţile de învăţământ, mai puţin cele din localităţile Pucioasa, Vulcana-Pandele, Doiceşti şi Brăneşti. În judeţul Olt, 8 unităţi de învăţământ rămân închise, iar în judeţul Vaslui orele vor fi reluate în toate unităţile de învăţământ din mediul urban şi, parţial, în cele din mediul rural, arată comunicatul Ministerului Educației.

Luni, cursurile au fost suspendate total în Capitală și alte șapte județe

Luni, cursurile la toate școlile din 7 judeţe şi din Capitală au fost suspendate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, iar în alte 9 judeţe orele se desfăşoară parţial.

Astfel, toate școlile din București, Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Buzău, Tulcea și Vrancea au fost închise, în timp ce în Brăila, Olt, Vaslui, Alba, Dâmbovița, Galați, Argeș, Constanța și Harghita orele de curs au fost suspendate mai ales în mediul rural.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE