Home Ştirile zilei Sile Cămătaru, reacție la scrisoarea potrivit căreia ar vrea să o omoare...

Sursa foto: Adevarul

Interlopul Sile Cămătaru neagă vehement că ar fi vrut să plătească un alt deținut să o infecteze cu HIV pe Elena Udrea.

”Tot ce a apărut este o invenție. Nici nu se pune problema de așa ceva! Apariția numelui meu în acest scandal nu este decât o răzbunare! Nu aș putea să fac niciodată asta! Eu sunt prieten cu Dorin Cocoș. Am stat cu el patru luni în cameră, la arestul central. Deci totul este doar o minciună! Nu înțeleg ce jocuri se fac, dar nu sunt implicat deloc în această poveste sinistră!” scrie Sile Cămătaru într-o declarație trimisă Spy News.

Reacția interlopului vine după ce sâmbătă, stiripesurse.ro a publicat o scrisoare pe care un deținut i-ar fi trimis-o Elenei Udrea, în care bărbatul susține că i s-ar fi oferit 15.000 de euro din partea clanului Cămătaru ca să o înțepe pe aceasta cu un ac infectat cu HIV.

“Tu ai un dușman care te-a denunțat și te-a băgat acolo și e prieten bun cu Sile și au discutat despre tine și spunându-i că vrea să te distrugă, iar Sile a zis da spunându-i că oferă 15 mii să dea ordin să te înțepe cu un ac de SIDA ca să te distrugă”, se arată în scrisoare.

Deținutul susține că el însuși a primit oferta, dar a refuzat-o și i-ar fi cerut lui Sile Cămătaru să nu își pună în aplicare planul.

După apariția scrisorii, avocatul Elenei Udrea a anunțat că aceasta cere Administrației Naționale a Penitenciarelor protecție specială.

“Când se afla în arestul IGPR, acolo unde spațiile erau foarte mici și distanțele erau foarte mici, nu a luat în seamă amenințarea. Dânsa mi-a spus că în conținutul acelei scrisori se vorbea despre o deținută care să facă acest lucru, drept urmare este vorba despre Penitenciar. Și sigur că temerea a crescut. Va face o cerere la ANP pentru a se i se asigura protecție specială, pentru că această amenințare nu trebuie ignorată. Cred că, Doamne Ferește, dacă i s-ar întâmpla doamnei Udrea ceva în sistemul penitenciar, ar fi o mare problemă pentru cei de aiciși atunci ei trebuie să facă protecție sporită pentru doamna Udrea”, a afirmat avocatul Marius Striblea.

Elena Udrea a fost transferată joi, 30 aprilie, din Arestul Central al Poliției Capitalei în Penitenciarul de Femei Târgşor. Udrea va sta, pentru o perioadă de 21 de zile, în secţia de carantină şi observaţie a centrului de detenţie, după care va fi transferată în cea de arest preventiv. Mutarea Elenei Udrea la Târgșor vine ca urmare a trimiterii în judecată a dosarului ‘Gala Bute’ , în care fostul ministru este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene, scrie Agerpres.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE