Home Sport Simona Halep, la Wimbledon: Am încredere că voi juca din nou bine

simona halep
Sursa Foto: Facebook

Simona Halep luptă pentru câştigarea primul ei Grand Slam. Ar putea fi la Wimbledon, turneu care începe luni. Visul ei era să obţină, în 2015, marele titlu la Paris, oraşul ei de suflet, dar a fost eliminată în al doilea tur la Roland Garros. Din acest motiv, Simona anunţă că s-a mobilizat şi are încredere că acum are un joc mai bun.

“Nu pot spune că am avut un sezon de zgură foarte bun. Am fost dezamăgită după ce am pierdut la Open-ul francez. Probabil că am fost obosită psihic şi de aceea nu am cîştigat niciun turneu pe zgură. După Roland Garros nu am jucat deloc tenis timp de 5 zile, ceea ce a fost foarte bine. M-am relaxat şi am scăpat de presiune. Mi-am spus că trebuie să joc din nou de plăcere şi să muncesc cît mai mult în fiecare zi. Acum, am încredere că pot juca din nou bine” – a declarat Simona Halep pentru Digi, conform GSP

Turneul de la Wimbledon se desfăşoară pe iarbă, iar asta ar avantaja-o, spune numărul trei mondial în tenis.

“Îmi place tenisul în viteză, să fiu aproape de linia de fund, pentru a lovi mingea cît mai repede. Joc stilul meu. Am încredere. Mi-am îmbunătăţit mult serviciul şi acest lucru mă va ajuta pe iarbă” – a spus românca, potrivit sursei citate.

Simona Halep începe turneul cu un meci în faţa numărului 106 mondial, slovaca Jana Cepelova. În turul doi, românca s-ar putea întâlni cu o altă conaţională. Este vorba despre Monica Niculescu. La turneul din Anglia, pe tabloul principal se mai află alte trei românce: Irina Begu, Alexandra Dulgheru şi Andreea Mitu.

La Wimbledon, în 2014, Simona a ajuns până în semifinale, când a fost eliminată de Genie Bouchard.

În urmă cu câteva zile, în Marea Britanie, a avuut loc petrecerea pre-Wimbledon. Vedetele tenisului mondial au fost aduse cu o limuzină de lux, s-a întins covorul roşu şi au fost filmate în ipostaze inedite. În cabina de machiaj, pe ringul de dans, dar şi în discuţiile cu fani. Mai jos sunt imaginile WTA, în care apare şi Simona Halep.

sursa video: WTA via Facebook

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE