Home Eveniment Sfârşitul cumplit al unui pastor: Andrei Pop a murit la 28 de...

Sursa Foto: someseanul.ro

Un pastor în vârstă de doar 28 de ani a avut un sfârşit cumplit, pe o şosea din judeţul Sălaj. Andrei Pop a murit într-un accident rutier, după ce maşina în care se afla s-a izbit de un camion.

Potrivit presei locale, şoferul de pe camion a intrat într-o depăşire periculoasă. Acesta nu s-ar fi asigurat şi a încercat să revină pe banda sa mers, când a văzut autoturismul pe care nu l-a mai putut, însă, evita.

Andrei Pop a rămas încarcerat, iar echipajele de salvare nu l-au mai putut readuce la viaţă.

“Garda Cehu Silvaniei și Detașamentul Zalău au intervenit la un accident rutier petrecut pe DJ 108 D, la ieșirea din localitatea Bulgari.
Pompierii au descarcerat șoferul unui autoturism, însă din nefericire acesta a fost găsit decedat. De asemenea s-a sablat carosabilul și s-au asigurat masurile psi pentru a se evita producerea unui incendiu la autotrenul încărcat cu porumb”,  se arată într-un comunicat al Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sălaj.

Pop era pastor la biserica baptistă nr. 1 din Cehu Silvaniei. Acasă, soţia însărcinată în 7 luni a primit vestea tragică.

andrei-pop-pastor

Andrei Pop, Sursa foto: rodiagnusdei.wordpress.com

Pastorul era implicat în evenimente caritabile. Potrivit sportulsalajan.ro, Andrei Pop încerca să îi ajute pe copiii de la un centru de plasament să înveţe limbile engleză şi germană. De asemenea, acesta ar fi fost dascăl la mai multe grădiniţe din Sălaj.

Universitatea Emanuel din Oradea a transmis un mesaj de condoleanţe, pe pagina de Facebook a instituţiei:

“Anunțăm cu mare tristețe plecarea din această lume a absolventului nostru, Andrei Pop, pastor al Bisericii Baptiste Cehu Silvaniei. Ne rugăm pentru Manuela, soția lui, de asemenea absolventa noastră, și pentru copilașul ce va să vină. Rămânem cu nădejdea revederii și cu credința în Domnul Învierii.”

În urma accidentului rutier, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE