Home Eveniment Sora lui Ekeng: Patrick se simțea obosit, a spus că nu poate...

Sora mai mare a jucătorului dinamovist Patrick Ekeng, decedat vineri seara pe teren, a declarat pentru BBC Sport că fotbalistul se simţea foarte obosit înaintea meciului cu FC Viitorul şi i-a spus celui mai bun prieten că nu poate evolua, scrie Agerpres.

I-a spus celui mai bun prieten că nu poate juca. Se simţea foarte obosit înainte de meci. Patrick era un om foarte generos, un gentleman. Este extrem de dureros că în urma lui rămâne o familie… este un coşmar, a afirmat Monique Chantal.

Mama fotbalistului dinamovist, Celine Chemi, a declarat că îi este extrem de greu să vorbească despre incidentul de la Bucureşti.

Îmi este foarte greu să vorbesc despre fiul meu în acest moment, dar cred în Dumnezeu şi mă supun voinţei lui. Dacă acesta este fotbalul şi viaţa unui jucător profesionist, atunci e nevoie să reflectăm asupra acestui lucru, a spus mama lui Ekeng pentru BBC Sport, citat de Agerpres.

Deocamdată, rezultatele autopsiei nu lămuresc cauzele decesului. Ce arată primele rezultate ale autopsiei lui Patrick Ekeng

Patrick Ekeng și-a pierdut viața vineri seară, după ce s-a prăbușit pe teren în timpul partidei Dinamo – Viitorul. Mijlocașul a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde medicii au încercat să îl resusciteze aproape o oră și jumătate, însă fără succes.

Decesul lui Ekeng a dat naștere la o serie de ipoteze și acuzații referitoare la intervenția medicului clubului, Liviu Bătineanu, și a angajaților Ambulanței Puls.

Un prim raport, realizat de Departamentul pentru Situații de Urgență prezintă concluzii înfiorătoare despre ce s-a găsit în urma anchetei privind ambulanța privată. Citește mai mult despre rezultatele verificărilor Raport: Ambulanța care îl putea salva pe Ekeng era de fapt pericol public

În paralel, procurorii de la Parchetul Capitalei și ofițerii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei au deschis o anchetă în acest caz și au ridicat deja documente de la clubul Dinamo și de la Puls Medica.

Persoanele care pot da lămuriri, printre care angajații ambulanței, au fost deja audiate de anchetatori.

Deocamdată, dosarul penal este unul in-rem, ceea ce înseamnă că se fac cercetări asupra cauzei, nu împotriva unei persoane anume.

Noi imagini, filmate după prăbuşirea jucătorului, au apărut pe internet. În secvenţele filmate de Digi Sport, se observa în detaliu cum a avut loc operaţiunea de salvare. Medicul echipei părea cel care ia deciziile, iar medicii de pe ambulanţă au venit pe jos. În cele din urmă, Salvarea iese de pe gazon la mai bine de trei minute de la momentul în care Patrick Ekeng s-a prăbuşit ca secerat.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE