Home Politică Theodor Paleologu, atac devastator la Alina Gorghiu după alegeri

Theodor Paleologu
Sursa Foto: Facebook

Deputatul PNL Theodor Paleologu a lansat duminică seara un atac extrem de dur la adresa a doi dintre liderii PNL, după ce partidul a pierdut fără drept de apel alegerile la nivelul Capitalei.

Declaraţiile lui Cezar Preda şi Gorghiu cum că Nicuşor Dan ar fi iepuraşul şi complicele PSD-ului apar acum drept ceea ce sunt: neruşinate imbecilităţi – a scris Paleologu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit exit-poll-urilor prezentate de televiziunile de ştiri la închiderea secţiilor de votare, candidatul PNL Cătălin Predoiu s-a situat al treilea în preferinţele bucureştenilor, cu 13,3% (potrivit IRES), 12% (CURS-Avangarde) sau 14% (Sociopol).

Acesta a fost devansat de Gabriela Firea şi Nicuşor Dan, potrivit aceloraşi cercetări.

PNL nu a reuşit să obţină nicio primărie de sector, iar la Consiliul General a fost votat de 15,01% (CURS) sau 19% (Sociopol).

După anunţarea rezultatelor cercetărilor, Cătălin Predoiu a venit singur în faţa presei, fără vreunul dintre cei doi lideri ai PNL, Alina Gorghiu sau Vasile Blaga.

Doresc să informez atât colegii de partid, cât şi cetăţenii Capitalei, suporterii mei, că înţeleg să fac un act de responsabilitate şi, dacă mâine dimineaţă când se va finaliza numărătoarea voturilor, se vor confirma rezultatele anunţate în această seară de televiziuni, de către casele de sondare a opiniei publice, îmi depun mandatul de preşedinte al filialei PNL Bucureşti, a anunţat Predoiu.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE