Home Sport Titlul din Liga I, decis de TAS. ASA Tg. Mureș vrea să...

Sursa Foto: ASA Targu Mures

Liga I ar putea ajunge din nou pe masa Tribunalului de Arbitraj Sportiv, după ce ASA Tg. Mureș a contestat deciziile arbitrului în meciul cu Astra.

Mureșenii vor să câștige meciul la “masa verde” după ce un jucător al Astrei a primit cartonaș roșu, însă a continuat să joace până la finalul partidei.

În urma unei bătăi generale, arbitrul Colțescu a dat mai multe cartonașe roșii, primull fiind acordat jucătorului Astrei, Morais. Care însă și-a văzut de treabă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. La câteva ore după meci a venit și explicația.

“După cele petrecute în teren, Colțescu i-a dat cartonaș roșu lui Morais pentru că a crezut că jucatorul i-a dat un pumn în gură lui Stăncioiu. Arbitrul adițional, Dragoș Istrate, i-a transmis în cască faptul că Morais nu a făcut nimic, doar l-a îmbrâncit, și nu trebuie eliminat. Imediat, Colțescu a revenit asupra deciziei și, înainte de a relua jocul, a anunțat jucătorii care trebuie să părăsească terenul. Cum revenise asupra deciziei cu Morais, fotbalistul a continuat să joace, normal!”, a declarat un apropiat al lui Colțescu pentru Dolce Sport

ASA Tg. Mureș a pierdut pe terenul celor de la Astra Giurgiu cu scorul de 3 la 1, și a căzut pe locul doi, la două puncte în urma Stelei. Așadar, dacă vor câștiga cele trei puncte la “masa verde”, ardelenii trec din nou pe primul loc.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE