Home Eveniment Tragedie în pragul Crăciunului. O tânără de 18 ani a murit într-un...

Sursa Foto: Facebook

O tânără de doar 18 ani a murit, iar alţi patru tineri au fost răniţi în urma unui teribil accident care avut loc pe drumul European 85, la intrarea în municipiul Buzău, joi seară.

Şoferul a pierdut controlul maşinii şi s-a lovit puternic de un parapet metalic de pe marginea şoselei.

Maşina a fost străpunsă de bucata din metal, care a lovit-o pe Simona Anastasiu, aflată pe bancheta din spate.

Sursa foto: Facebook

La volan se afla un tânăr de 21 de ani, viitor poliţist. Şoferul venea de la Şcoala de Poliţie din Câmpina şi se îndrepta cu amicii săi, spre casă, în Focşani.

Tânăra care a murit nu a avut nicio şansă. Simona era studentă la Facultatea de Istorie a Universităţii din Bucureşti şi voia să-şi petreacă sărbătorile acasă, alături de familia ei.

Sute de mesaje de condoleanţe din partea prietenilor distruşi de durere au fost postate pe pagina de Facebook a tinerei.

O rugăciune, o floare, o lumânare şi lacrimi de durere pe tristul tău mormânt. Sincere condoleanţe familiei îndurerate, ne rugăm ca bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire. Dumnezeu să o ierte! – a scris unul dintre apropiaţii Simonei.

Sursa foto: Facebook

Şoferul maşinii, precum şi alţi trei tineri, cu vârste între 18 şi 21 de ani, au fost răniţi şi au ajuns de urgenţă la spital.

Poliţiştii investighează acum de ce maşina a scăpat de sub control şi s-a înfipt în parapetul ucigaş.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE