Home Politică Traian Băsescu, ieşire vehementă după anunţul lui Iohannis: “Nu au ce căuta...

B1 TV

Fostul preşedinte Traian Băsescu transmite un apel la calm, după decizia lui Klaus Iohannis de a respinge propunerea PSD şi ALDE privind nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier.

Respingerea de către Preşedintele României a propunerii pentru funcţia de Prim Ministru nu trebuie să declanşeze o bătălie a orgoliilor. Dragnea şi Preşedintele Iohannis au obligaţia să găsească imediat o soluţie. Fac precizarea că, în noua nominalizare, ca de altfel şi în noul guvern, nu au ce căuta oameni controlaţi de Serviciile Secrete. Nu este momentul unui război politic inutil între Dragnea şi Iohannis. Trebuie scos din calcul orice element care ar viza suspendarea Preşedintelui, a scris Băsescu pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că nu este de acord cu propunerea PSD-ALDE privind nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier.

În replică, Liviu Dragnea l-a atacat dur pe Klaus Iohannis și s-a declarat “stupefiat” de decizia președintelui, acuzându-l pe acesta că ignoră rezultatele votului din 11 decembrie.

Dragnea a anunțat că ia în calcul inclusiv suspendarea lui Klaus Iohannis din funcție, însă în același timp crede că un astfel de gest i-ar putea aduce beneficii politice președintelui.

Spune-ți părerea! Ar trebui sau nu suspendat președintele pentru că a refuzat desemnarea lui Sevil Shhaideh? Votează în linkul de mai jos:

SONDAJ Ar trebui suspendat Klaus Iohannis pentru că nu a acceptat desemnarea lui Sevil Shhaideh?

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE