Home Politică Traian Băsescu îl atacă din nou pe procurorul general: “Tiberiu Nițu e...

traian basescu

Dosarele vechi îi dau fiori fostului președinte Traian Băsescu. Așa că a ieșit la atac. Țintele au fost Victor Ponta și Tiberiu Nițu.

“Oamenii aceştia nu sunt judecători, unul este politician, aşa zis politician, Victor Ponta, deşi el mental s-a întors la vremea Anei Pauker, adversarii îi distrugem cu instituţiile statului, iar Niţu este un om care, probabil, mai vrea un mandat şi trebuie să fie atent că de la Guvern se fac propunerile de procuror general. Mi se pare în neregulă, mai ales că, tot cu iniţiativa domnului Niţu, s-a pus sechestru pe terenul cumpărat de fiica mea în mod corect.”, a declarat Traian Băsescu la postul de televiziune B1.

Fostul președinte a arătat că nu se simte amenințat nici de dosarul “Casa din Mihăileanu”, care a fost redeschis și nici de celelate dosare care ar putea fi din nou pe masa procurorilor. Se simte însă vânat.

”Nici măcar nu îmi este frică de evoluția dosarelor, fie că e vorba de dosarul Mihăileanu, dosarul cu pământul, cu spălarea de bani sau orice alt dosar. Știu că întotdeauna am respectat legea… Ştiam că Niţu este vânător de terorişti la revoluţie, acum văd că a început să fie vânător de fost preşedinte. Mie, personal, mi se pare o exagerare ca, după ce aceste dosare au fost închise, şi nu pe imunitatea preşedintelui, ci ca neexistând fapta… Nu mi-am pierdut încrederea în justiţie, am respectat legea, dar o hărţuire nu-i convine nimănui.”, a explicat fostul șef al statului.

Aceste ultime declarații vin după ce, săptămâna trecută, Traian Băsescu a afirmat că se așteaptă ca pe numele său să fie deschise câteva zeci de dosare.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE