Home Ştirile zilei Udrea: Băsescu va veni sigur la mine în zilele următoare

Sursa Foto: Facebook

Elena Udrea a acordat o declarație în exclusivitate Antena 3 în care susține că e convinsă că fostul președinte o va vizita săptămâna viitoare.

“Președintele nu vine astăzi la mine, e exclus. Dar cu siguranță va veni zilele următoare, îl aștept. Aștept să ne întâlnim și de luni încolo, mai vedem”, a afirmat Udrea, potrivit televiziunii de știri.

Fostul ministru al Dezvoltării i-a mulțumit lui Traian Băsescu imediat după eliberarea de la Penitenciarul Târgșor pentru susținerea pe care i-a acordat-o în perioada în care a fost încarcerată.

“Cred că e un moment bun să mulţumesc celor care au vorbit cu onestitate despre situaţia mea şi m-au susţinut. Au fost jurnalişti care au dezbătut acest caz în mod principial. Nu mă aşteptam. Mulţumesc tuturor celor care au avut incredere, în mod special lui Traian Băsescu pentru că a avut încredere în mine”, a declarat Udrea.

La rândul său, Băsescu și-a exprimat în mai multe rânduri convingerea că Elena Udrea nu este vinovată de faptele care îi sunt imputate de procurori.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE