Home Extern Ultimele cuvinte ale celor două surori împuşcate mortal de mama lor. Fetele...

Sursa Foto: CBS News

Poliţia din Texas a făcut publice înregistrările la 911, în care Taylor Sheats (22 de ani) şi Madison Sheats (17 ani) cereau ajutor disperat. Într-o criză de nebunie, mama lor, Christy Sheats, le-a împuşcat mortal, vineri după-amiază. 

Cele două fiice nu au apucat să vorbească prea mult cu dispecerii. Erau sub ameninţarea pistolului şi o implorau pe cea care le-a dat viaţă să nu le ucidă.

“Te rog, te implor, iartă-mă! Nu mă împuşca!”, se auzea pe fundal. Au urmat ţipete şi apoi plânsete. “Îmi pare rău, te rog! Lasă arma jos, nu o îndrepta spre ea”, spunea sora mai mică, cea care a fost ucisă prima.

Christy Sheats mama america ucis fetele

Madison, tânăra de 22 de ani care urma să se căsătorească tocmai în săptămâna în care a fost ucisă, a apucat şi ea să sune la 911.

Însă, nu a putut oferi prea multe informaţii. În înregistrare se aud ţipete. Sora cea mai a fost împuşcată de trei ori. După primul glonţ, mama a rămas fără muniţie şi s-a întors în casă, să încarce arma. A revenit şi şi-a văzut fiica rănită încercând să fugă, dar nu i-a cruţat viaţa şi a împuşcat-o în spate. Când fiica ei zăcea în curtea casei, a mai tras un glonţ.

În cele din urmă, mama criminală a fost şi ea împuşcată de către poliţistul care a ajuns la caz. Femeia a fost somată să arunce arma, dar a refuzat.

surorile impuscate de mama america texas

Christy Sheats avea 42 de ani şi era în depresie. Vecinii au povestit despre ea că avea tulburări de comportament şi că s-a schimbat foarte mult după moartea tatălui ei, cea care a crescut-o. În ultima perioadă, certurile în familie s-ar fi intensificat, iar cei doi soţi discutau despre divorţ.

De altfel, tatăl fetelor a asistat neputincios la dublul asasinat. Şi el se aude pe înregistrarea la 911, când îi spune soţiei că îi promite orice, dar să renunţe la pistol.

Femeia avea arma de la bunicul ei, iar pe reţeaua de socializare a scris de mai multe ori că este împotriva celor care vor să restricţioneze accesul la arme.

“Ar fi oribil, chiar tragic să nu pot să îmi protejez familia sau să îmi fie luată arma”, scria ea pe internet.

Tot pe reţelele de socializare a mai povestit cât de mult îşi iubeşte familia şi cum cele două fiice sunt totul pentru ea.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE