Home Eveniment Un bărbat amenință că se aruncă de pe o macara

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani s-a urcat duminică pe o macara de lângă un bloc în construcţie din zona Sebastian din Capitală. Echipele de negociatori au reușit să ia legătura cu el, protestatarul afirmând că are probleme cu o familie din Pașcani și că dorește să stea de vorbă cu un parlamentar și cu presa, potrivit B1 TV.

Bărbatul le-a spus celor din echipele de intervenție că nu are familie și că fost crescut la un orfelinat.

“Se află pe o macara, la o înălţime de 40 de metri, macaraua se află amplasată lângă un bloc în construcţie. Am trimis la faţa locului o autoscară pentru salvare la înălţimi – punctul mobil şi descarcerarea. Pe la 8,30, a fost ridicată autoscara aproape de el, dar a zis să încetăm, că nu vrea mai aproape de atât. Am stabilit un contact cu el, ne-a dat un număr de telefon şi comunică în prezent cu echipele de negociatori prin telefon”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București, Adrian Marin, citat de AGERPRES.

Acesta a precizat că perna pneumatică nu poate fi deschisă din cauza materialor de construcţii situate lângă macara. De asemenea, aceasta nu ar oferi siguranță, deoarece protestatarul se află la o înălțime dublă față de capacitatea ei de intervenţie.

Poliția a încercuit șantierul, iar în zonă mai au acces doar membrii echipelor de intervenție și locatarii blocului din apropiere, care trebuie să se legitimeze pentru a putea intra.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE