Home Extern Un clip extraordinar arată solidaritatea vedetelor. “Je suis Paris” spun cei mai...

Sursa Foto: PSG via Twitter

Un videoclip impresionant este dovada solidarităţii excepţionale a starurilor mondiale. Cei mai buni sportivi aduc un omagiu victimelor teroriştilor din Paris. Cu toţii rostesc “Je suis Paris”, “Suntem împreună” sau “Noi suntem uniţi”.

Conform Daily Mail, David Backham este cel care i-a mobilizat pe marii sportivi din întreaga lume. A făcut acest gest minunat, amintindu-şi de perioada în care a jucat pentru Paris Saint Germain. De altfel, clipul a fost făcut public chiar înainte de primul meci găzduit de Paris Saint-Germain, după atacurile teroriste.

În primul clip, 52 de figuri cunoscute din sport îşi declară solidaritatea faţă de Paris. Sunt vedete din lumea fotbalului, dar şi din alte sporturi. Printre aceste staruri, se află Lionel Messi, Zinedine Zidane, Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic, Andre Agassi, Lionel Messi sau jucătoarea de tenis Maria Sharapova.

Sursa video: PSG via Youtube

După apariţia acestui videoclip, mesajele personalităţilor din lumea întreagă a sportului au început să curgă, astfel că a apărut şi partea a doua a “Je suis Paris”, tot sub umbrela clubului din capitala Franţei.

Sursa video: PSG via Youtube

Francezii nu s-au temut să meargă pe stadion. Zeci de mii de oameni au fost prezenţi la primul meci acasă al PSG. Au fost spectatori care au declarat că şi-au adus şi copiii.

Însă, securitatea este la cote ridicate. În zonă sunt mereu pe poziţii poliţişti înarmaţi, iar doi luneşti privesc tot ce se întâmplă de la înălţime. Astfel, până ajung în tribune, spectatorii trec prin mai multe filtre de securitate.

Amintirea serii de vineri, 13 noiembrie, este încă proaspătă în mintea tuturor. Teroriştii au încercat să intre pe Stade de France, în timpul amicalului Franţa – Germania. Cum nu au reuşit, au provocat haos în faţa stadionului. Mai multe persoane s-au aruncat în aer, detodând centurile cu explozibil pe care le purtau.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE