Home Eveniment Un condamnat din Dosarul Transferurilor s-a căsătorit cu un fotomodel, mai tânără...

După un an şi jumătate petrecut în spatele gratiilor şi după un preinfarct, fostul acţionar de la FC Dinamo şi Universitatea Craiova are din nou o viaţă fericită. Gigi Neţoiu s-a căsătorit cu un fost fotomodel, mai tânără cu 30 de ani decât el. Surprizele nu s-au terminat aici. Naş a fost fostul premier al României.

Părinţii spirituali sunt Adrian Năstase şi soţia lui, Dana.

nunta-gigi-netoiu-nas-adrian-nastase

Sursa foto: Wowbiz.ro

Paparazzii WOWbiz.ro au fost cei care au surprins imagini de la ceremonia religioasă. La fericitul eveniment, au ajuns mai multe persoane cunoscute. Nu doar avocatul care l-a apărat pe Neţoiu în Dosarul Transferurilor, dar şi Anghel Iordanescu, Sorin Cârţu, Rodion Cămătaru, Ioan Andone  şi chiar Gabriel Oprea, potrivit sursei citate. Oprea este, de altfel, şi naş de cununie al fiului lui Neţoiu din prima casatorie.

Sursa foto: wowbiz.ro

Din relaţia cu Ecaterina, proaspăta mireasă, Neţoiu are un copil în vârstă de doar 2 ani. Petru David este botezat de Adrian Năstase.

Neţoiu, în vârstă de 57 de ani, şi Ecaterina, de doar 27 de ani, au purtat ţinute de la mari case de modă, iar pentru acest eveniment ginerele şi-ar fi făcut chiar şi un implant de păr, potrivit jurnaliştilor mondeni.

 

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE