Home Eveniment Un criminal a fost eliberat şi a ucis din nou. Şi-a asasinat...

Sursa Foto: Reporterntv.ro

Un criminal periculos a atacat din nou. De data aceasta, victimă i-a căzut fosta iubită, peste care a intrat în casă şi a înjunghiat-o în faţa celor trei copii ai săi.

Tragedia a avut loc în cartierul Palas, oraşul Constanţa, în noaptea de joi spre vineri. Nicolae Guciu a escaladat gardul casei fostei sale iubite şi a reuşit să intre în locuinţă, unde a atacat-o pe femeie în faţa celor trei copii ai săi, a tatălui ei şi a celui alături de care aceasta îşi împărţea viaţa.

Mihaela a mai trăit doar câteva ore. Ea era sora prezentatorului Realitatea TV, Amadeo Ene.

Amedeo Ene prezentator Realitatea TV

Amedeo Ene, fratele victimei. Sursa foto: Facebook

Atacatorul are 44 de ani şi, de mai bine de doi ani era în libertate, după ce a fost închis aproape două decenii, tot pentru crimă. Gociu a fost eliberat condiţionat pentru bună purtare, deşi a fost condamnat pe viaţă.

În anul 1993, când era în Armată ca militar în termen, a dezertat din unitatea militară cu o armă şi i-a ucis pe părinţii iubitei de la acea vreme. Legea spune că, pentru bună purtare, după 20 de ani de închisoare executaţi, condamnatul poate cere eliberarea condiţionată, iar un judecător din Tulcea a considerat că Nicolae Gociu merită să fie pus în libertate.

După ce a fost eliberat, a intrat în legătură cu femeia din Constanţa cu care a avut o relaţie amoroasă în tinereţe, înainte de a pleca în armată ca militar în termen. Aceasta a acceptat să-l primească în casă, lângă copiii ei.

Însă, între cei doi lucrurile nu au mers bine, iar femeia s-a despărţit de el în urmă cu o lună şi jumătate. Nicolae Guciu nu ar fi vrut să accepte despărţirea şi şi-a pregătit planul de atac.

Reporter Neptun TV scrie că, după atacul de noaptea trecută, suspectul a fost prins şi încătuşat cu ajutorul copiilor victimei. Mihaela Băhan avea 40 de ani şi era mamă a trei copii. Avea trei băieţi, dintr-o căsnicie încheiată. Doar unul dintre băieţii ei a împlinit 18 ani.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE