Home Politică Un deputat intră în concediu… paternal

Deputatul Cornel George Comşa a cerut conducerii Camerei Deputaților acordarea unui concediu parental între  4 mai și 4 iunie, având în vedere că soția sa urmează să nască. Comșa a depus la Biroul permanent şi o diplomă care atestă că a absolvit un curs de puericultură, care îi dă dreptul la acordarea concediului parental. În cererea sa depusă la Parlament, deputatul scrie:

“În această perioadă, activitatea angajaţilor şi colaboratorilor biroului meu parlamentar nu va fi afectată, toate iniţiativele noastre curente fiind coordonate de şeful de cabinet”

Cererea lui Cornel Comșa a fost aprobată miercuri de Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, anunță Agerpres.

Cine este deputatul Comșa

Comșa este la primul mandat de deputat, fiind ales în 2012 pe listele PP-DD în colegiul 4 din județul Alba. Din luma martie a anului trecut, el s-a distanțat de partidul lui Dan Diaconescu și a decis să activeze ca independent. Cormel Comșa și-aînființat în luna martie propriul său partid, Partidul Nostru. El are o activitate destul de bogată în cei nici trei ani de mandat. Comșa are la activ 29 de propuneri de lege și nu mai puțin de 74 declarații politice, potrivit site-ului oficial al Camerei Deputaților.

Deputatul de Alba i-a trimis în luna februarie o scrisoare deschisă președintelui Klaus Iohannis, în care îi cerea acestuia să se implice ferm pentru schimbarea legii electorale.

Dacă eşuăm în această primăvară să reformăm cu adevărat legea electorală, practic vom preda România în mâinile acelorași găști locale și județene, care alimentează corupția de la cel mai mic până la cel mai înalt nivel în politica partinică românească. Vom amâna astfel până în 2020 o eventuală schimbare în bine, aceasta în cazul în care ea va mai avea loc vreodată. Ce șansă mai poate avea un nou partid, cu adevarat curat în acest climat politic îmbâcsit și contaminat? Ce șansă mai au instituțiile acestei țări să respire și să funcționeze în interes public, și nu în interes corupt, de grup? Ce șansă mai au oamenii politici tineri care ar dori să facă bine acestei țări?”, scria Comșa în scrisoarea adresată lui Iohannis

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE