Home Lifestyle Un fost militar a fost arestat după ce a postat o fotografie...

Sursa Foto: Facebook via mirror.co.uk

Un fost militar care a luptat în Bosnia a fost arestat după ce a postat o fotografie de nuntă pe Facebook. Se căsătorise pentru a doua oară, însă, fără a divorța de prima nevastă.

Povestea lui  Simon Crudgington, din Marea Britanie, este reltată în The Mirror. Britanicul își părăsise prima soție de mai bine de doi ani, când s-a căsătorit cu o tânără, în capitala Cehiei, Praga.

Înainte de a-și uni destinul cu această femeie, a contactat-o pe soția lui, căreia i-a vorbit despre divorț. Dar Elizabeth i-a spus că ea nu este pregătită pentru acest pas.

Însă, răspunsul nu l-a descurajat. A mers mai departe, s-a îmbrăcat din nou în ginere, și-a condus a doua mireasă la atar și apoi s-a lăudat cu noul mariaj pe Facebook, postând fotografii care au fost văzute de Elisabeth.

Femeia pe care o părăsise a încercat să ia legătura cu el, încercând să-i ceară explicații. Simion Crudgington a încercat să o liniștească și să îi spună că ceea ce a văzut sunt imagini de la o ceremonie religioasă de binecuvâtare a noii relații, fără implicații de altă natură.

Însă, un unchi de-al primei soții i-a sărit în ajutorul femeii și i-a transmis fostului soldat, tată a doi copii, că ceea ce a făcut este bigamie și va putea face închisoare.

Bărbatul de 40 de ani a încercat apoi să încheie socotelile printr-un fals. A creat un cont de email și i-a trimis primei sale soții un mesaj care pretindea că este de laOficiul Stării Civile și prin care se arăta că mariajul este nul. Doar că aceasta a contactat autoritățile și a aflat că este încă soția legală a lui Simion Crudgington.

Furioasă, Elizabeth a făcut plângere penală împotriva soțului, iar după aproape doi ani procesul s-a încheiat. Simion Crudgington a fost condamnat la șase luni de închisoare pentru fals în acte și bigamie.

Nu doar că falsificase acel email, dar atunci când s-a însurat în Praga a semnat o hârtie în care declara că este necăsătorit și fără obligații.

“Gestul său arată un comportament deviant și manipulator. A comis fapte grave și a provocat durere atât primei soții, cât și tinerei cu care s-a căsătorit în Praga”, a declarat, în sala de judecată, magistratul care l-a condamnat, potrivit sursei citate.

Fostul soldat și-a pierdut ambele soții, în urma condamnării.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE