Home Extern Un infirmier român de 41 de ani a şocat Italia. Ce a...

infirmier
Sursa Foto: Il Messaggero

Un infirmier român de 41 de ani a îngrozit Italia, fiind acuzat că le administra pacientelor somnifere, după care le viola.

Cristian Emil Corneanu ar fi fost prins în flagrant de carabinieri în timp ce agresa o femeie, chiar pe patul de spital.

În seara de 4 ianuarie, în timp ce era de serviciu la spitalul din Padova, românul a intrat într-un salon în care se afla o femeie de 58 de ani.

Bărbatul ar fi încercat să o agreseze pe pacienta aproape inconştientă, însă aceasta a reacţionat, împingându-l cu piciorul.

Pentru că se apropia o colegă, Cristian Corneanu a fost nevoit să renunţe pentru câteva minute la planul diabolic.

Atunci când s-a trezit din nou singur cu victima sa, românul i-a administrat acesteia o doză puternică de somnifer, după care a violat-o.

Ceea ce nu ştia acesta este faptul că saloanele erau monitorizate video de poliţie, iar anchetatorii au ajuns în doar câteva minute la spital.

Agenţii au povestit că românul nici măcar nu a clipit când i-au pus cătuşele, rămânând impasibil.

Procurorii bănuiesc că acesta nu este la prima faptă de acest gen, existând cel puţin două antecedente. Casa românului a fost percheziţionată, iar anchetatorii au ridicat computere, tablete şi telefoane mobile, existând suspiciunea că infirmierul a şi filmat o parte dintre atacurile deviante.

Informaţiile publicate de presa din Italia i-au şocat pe cei care îl cunosc pe Cristian Corneanu.

Îl cunosc de aproape 6 ani, eram vecini la Padova,dar nu am crezut niciodata ca ar fi in stare de asa ceva. Îmi pare rău pentru familia lui, iar el să platească pentru ceea ce a făcut. Nu merită altceva decat dispreţ, a comentat un român la un articol pe această temă.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE