Home Lifestyle Un instalator care tocmai a devenit milionar continuă să repare toalete, chiar...

Sursa Foto: SWNS via mirror.co.uk

Modestia unui bărbat de 52 de ani care tocmai a câştigat la Loto 14.671.343 de lire sterline, adică peste 17.500.000 de euro, uimeşte lumea întreagă. John Doherty a ridicat premiul împreună cu soţia lui, dar nu a putut sta acasa mai mult de două zile. Este instalator şi s-a întors la treabă, chiar dacă ar putea să nu mai muncească până la finalul vieţii sale.

John este din Elderslie, Renfrewshire, Marea Britanie. Deşi viaţa i s-a schimbat complet, şi-a păstrat stilul de viaţă. La nouă dimineaţa, s-a ucat în dubiţa lui neagră, Mercedes, şi a plecat către clienţii care îl aşteptau cu nerăbadare să le repare boilere, chiuvete sau toalete.

instalatorul castigator loto

Sursa foto: SWNS via mirror.co.uk

Proaspătul milionar a declarat pentru The Mirror că nu vrea să-şi dezamăgească clienţii fideli.

“Chiar îmi place ceea ce fac. Nu mă văd să stau toată ziua degeaba, acasă. Vreau să rămân contectat la meseria mea de instalator. Am o mulţime de clienţi fideli, pe care nu vreau să îi las baltă. Voi face tot ceea ce făceam şi înainte de a câştiga marele premiu la Loto. Cei mai mulţi dintre clienţii mei sunt oameni în vârstă, care se comportă cu mine la fel ca înainte de a câştiga premiul, ceea ce mă bucură”, mărturiseşte John, potrivit sursei citate.

Instalatorul are propria lui firmă, deschisă încă din 1984. Recunoaşte că dacă ar fi lucrat pentru un patron, cel mai probabil ar fi renunţat la serviciu. Acum se gândeşte doar să renunţe să mai muncească în weekenduri. Ar putea reduce săptămâna de lucru chiar la patru zile, povesteşte acesta.

John şi soţia sa, Alison, nu îşi fac încă planuri de evadare pe o plajă exotică, pentru că tocmai s-au întors din vacanţa planificată de multă vreme. De alfel, reporterii britanici au aflat cât sânge rece au avut lăsând acasă, sub un felinar, biletul câştigător. Nu au vrut să-şi dea toate planurile peste cap, când au aflat că au toate cele şase numere norocoase, şi au plecat în vacanţa organizată în Florida, SUA, împreună cu copiii lor în vârstă de 20 de ani, respectiv 11 ani. Abia când s-au întors au încasat marele premiu.

Lottery winners John and Alison Doherty

National Lottery via Twitter/mirror.co.uk

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE