Home Lifestyle Un nou post TV se lansează în România

Veşti bune pentru iubitorii de filme din România: un nou post tv dedicat lor va fi lansat în această toamnă în grilele operatorilor de cablu. TNT va înlocui actualul TCM, iar reprezentanții noului post promit surprize pentru telespectatori.

Ca parte a introducerii cu succes la nivel global a TNT, suntem foarte bucuroşi să aducem acest brand şi în România. Am încredere că programul nostru unic va fi în continuare pe placul fanilor actuali ai TCM, reuşind în acelaşi timp să aducă un public nou, datorită conţinutului proaspăt şi surprinzător al TNT, conținut original care, în timp, va avea premiere foarte apropiate ca dată de cele din Statele Unite, a declarat Hannes Heyelmann, Senior Vice Preşedinte și Managing Director pentru Europa Centrală și de Est, Turner Broadcasting System, citat de TVMania.

TNT se va adresa atât pasionaților de film, cât şi iubitorilor de seriale și va oferi o selecţie de filme create de atât de Warner Bros, cât şi de alte studiouri de la Hollywood, dar şi seriale în premieră absolută, marca TNT. Toate producțiile vor fi difuzate în format HD, mai anunță reprezentanții companiei.

Astfel, seara, în prime-time, de luni până sâmbătă, vor fi difuzate filme de la orice producător, în timp ce duminica, telespectatorii vor putea urmări o premieră proprie TNT.

Iar primul film ce va fi lansat în slotul de duminică va fi „The Last Ship”, film produs de Michael Bay și avându-l în distribuţie pe Eric Dane din „Anatomia lui Grey”.

De altfel, TNT promite mai multe producţii originale, printre care „Proof”, „Public Morals” şi „Agent X”.

Printre primele producții ce pot fi urmărite la startul TNT se numără trilogia „Înapoi în viitor” şi „Jason Bourne”, precum şi filme ca „Hannibal”, „Dimineaţa morţii”, „Virgin la 40 de ani”, „8 Mile”, „Strania poveste a lui Benjamin Button” şi „Marele Lebowski”,

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE