Home Extern Un şofer român a lovit cu mașina un polițist bulgar, la podul...

Sursa Foto: en.wikipedia.org

Un român este acuzat că a spart bariera forţelor de ordine, în cozile formate la intrarea pe Podul Prieteniei, în Ruse, şi a lovit un poliţist bulgar.

Autorităţile bulgare anunţă că românul în vârstă de 30 de ani, cu uniţialele B. M., conducea o maşină Honda, când a depăşit o coloană şi apoi a încercat să intre în faţa altor autoturisme care aşteptau în coloană. Când a forţat intrarea, unul dintre poliţişti ar fi încercat să-l oprească, moment în care românul ar fi accelerat şi l-a rănit pe agentul bulgar.

Potrivit agenţiei de presă Focus, poliţistul are tot vâsta de 30 de ani. El a fost călcat cu maşina pe picior, însă rănile lui nu sunt grave.

Românul ar fi încercat să-şi continue drumul după accident, dar a fost imediat capturat. Tânărul a fost deja arestat pentru 24 de ore şi va fi prezentat în faţa autorităţilor din Ruse.

La punctul de frontieră se formează cozi kilometrice din cauza lucrărilor de renovare la podul de peste Dunăre, numit şi podul prietenei.

Cazul de la graniţa cu Bulgaria, aminteşte de alte două accidente similare în care au fost implicaţi şoferi români.

Pe 2 august, poliţistul Gheorghe Ionescu a fost lovit intenţionat cu maşina de un milionar turc. A fost târât pe capotă şi apoi izbit de bordură. Poliţistul a mai trăit doar câteva săptămâni, el s-a stins vineri din viaţă la spitalul Floreasca.

Iar weekendul trecut, un alt tânăr a lovit cu maşina un agent de poliţie. S-a întâmplat pe plajă, la Mamaia. Şoferul jeep-ului a fost arestat şi, din fericire, poliţistul rănit este în stare bună.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE