Home Politică Senator, ridicat din greşeală şi dus la Tribunal

Sursa Foto: facebook.com

Senatorul UNPR de Buzău, Constantin Popa, a căzut victimă excesului de zel al polițiștilor după ce a fost luat pe sus și adus la audieri la Tribunalul București. Abia când a ajuns în fața magistraților, Popa și-a dat seama că este victima unei confuzii.
Am fost anunţat că există pe numele meu un mandat de aducere pentru Tribunalul Bucureşti în calitate de martor. Eu nu ştiu să mă fi solicitat cineva ca martor. Mi-au spus: “Eşti citat, trebuie să mergi.” La primul mandat eram plecat în deplasare, în străinătate. Am venit acasă cât de repede, după care, al 2-lea mandat a fost pe data de 7. Am plecat cu poliţistul respectiv la Tribunalul Bucureşti. Acolo m-au întrebat dacă am făcut afaceri cu o anumită persoană care era pe acolo. Nu l-am văzut în viaţa mea. A spus şi el: Nu e dânsul Popa Constantin. Eu am zis: Eu sunt Popa Constantin, dar nu ştiu nimic. M-a întrebat judecătoarea dacă ştiu pe cutare. Nu cunosc, n-am văzut, nu ştiu – a explicat ghinionistul senator la ziarul local Şansa News
Cert este că după 10 ore de audieri s-a constatat că într-adevăr este vorba despre o confuzie căci CNP-ul nu corespundea cu cel din dosar. Deși se știa curat, senatorul recunoaște că la început a avut ceva emoții, chiar dacă era chemat doar ca martor.
Am stat acolo 10 ore ca să spun că nu cunosc nimic. Era  primul pe listă, pentru că cei aduşi cu mandate cum eram eu, sunt audiaţi de îndată, dar au fost arestaţi, loturi întregi şi am stat acolo pe holuri până m-au audiat. A fost o întâmplare nefericită. Atunci când te cheamă la Tribunalul Bucureşti şi mai eşti şi parlamentar, îţi pui un pic problema şi te întrebi ce se întâmplă, dar eu ştiam că n-am făcut nimic. Eu nu mai fac afaceri din 2009, am închis firma legal. N-am avut emoţii de-aste, chipurile , ce m-o aştepta. Bănuiam că ceva nu e-n regulă, că e o confuzie, ori că a făcut cineva o glumă proastă – a povestit Constantin Popa
Însă, Constantin Popa începe să se învețe cu ghinioanele. În luna iunie senatorul a fost victima unei tâlhării la Amsterdam, acolo unde în preajma unui hotel i-a fost spart Jeep-ul din care au fost  furate laptopul, tableta şi geanta cu documente.
Fiind prea grăbit, politicanul a renunțat să mai facă plângere. De data asta, senatorul pare hotărât să dea în judecată autoritățile.
Constantin Popa este senator în Parlamentul României din 2012, iar înainte a fost consilier în Consiliul Local al municipiului Buzău.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE