Home Social Un șofer este acuzat că a încercat să violeze o fetiță de...

Sursa Foto: libertatea.ro

Încă un caz de agresiune sexuală șochează România. Un șofer al unei grădinițe din Constanța este acuzat că a încercat să violeze o fetiță de doar trei ani chiar în microbuzul care ar fi trebuit să o ducă acasă pe fetiță.

Mama copilei povesteşte că, luni, când a ajuns de la grădiniţă, fetiţa ei avea un comportament diferit, fiind foarte agitată.

În momentul în care am luat-o de la microbuz, am observat că este agitată, dar nu am băgat de seamă. Când am ajuns acasă, mi-a spus că are nevoie la toaletă şi mi-a cerut să merg cu ea, lucru pe care nu l-a făcut niciodată. Ulterior, mi-a spus că nu poate să facă pipi şi plângea de durere. La un moment dat, a început să se autoexamineze în oglindă, în zona genitală. Când am întrebat-o ce face, mi-a zis că are buba. Discutând cu ea, mi-a povestit că are buba pentru că «s-a jucat nenea. Nenea de la geam de la maşină». Atunci am crezut că înnebunesc. S-a aşezat pe pat şi mi-a arătat cum s-au desfăşurat lucrurile. Am încercat să vorbesc la grădiniţă, dar nu m-au luat în seamă. Voiam să cred că nu s-a întâmplat aşa ceva. Ulterior am sunat la 112 – a povestit mama fetiţei.

Femeia spune că în microbuz mai era o fetiță care ar fi asistat la toată scena.

În microbuz, luni, mai era o fetiţă, deci totul s-ar fi petrecut în prezenţa ei. Copila respectivă părea destul de speriată. La poliţie, fetiţa mea a povestit că are două zgârieturi făcute de nenea şi în momentul în care au întrebat-o de cea de la genunchi, a zis că a ţinut-o de picior şi că ea ţipa, iar acesta i-ar fi spus «Taci din gură». Pentru că fiica mea nu a indicat exact un nume, nu am acuzat pe nimeni, însă cercul de suspecţi se restrânge asupra unui personaj: şoferul unităţii. – a mai povestit mama fetiței, citată de Cuget Liber

Fetița a fost dusă la un control medico-legal, iar medicii au constata că fetița nu a fost violată însă polițiștii nu exclud faptul că șoferul ar fi încercat să abuzeze de copil.

Am fost sesizaţi în acest caz şi am demarat o anchetă amplă în care colaborăm şi cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa pentru a stabili veridicitatea celor reclamate şi cu exactitate situaţia de fapt.-  a declarat Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

La rândul lor, reprezentanţii grădiniţei nu au infirmat incidentul și au arătat că șoferul va fi supus unui test poligraf.

Este o anchetă în desfăşurare şi nu pot comenta. În plus, şoferul nostru se va prezenta la testul poligraf, deoarece chiar el a insistat să facă testul pentru a demonstra că nu este adevărat. – a declarat un reprezentant al instituţiei

În urma incidentului, femeia nu şi-a mai dus copilul la grădiniţă şi intenţionează să îl retragă.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE