Home Eveniment UPDATE: Agresorul din cofetărie a ajuns după gratii. Fosta lui iubită este...

Sursa Foto: Facebook

UPDATE: Agresorul din cofetărie a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ploieşti. Atactorul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Un atac sângeros a avut loc luni într-o cofetărie din Ploieşti. La amiază, vânzătoarea a fost înjunghiata de fostul ei iubit. Tânăra are multiple plăgi şi a fost transportată în stare gravă la spital. Medicii au operat-o, însă fata a piedut mult sânge, fiind înjunghiată şi în zona aortei, iar starea ei este în continuare critică.

Martorii au povestit pentru presa locală că bărbatul a intrat cu un cuţit în cofetărie. Agresorul se numeşte Cătălin Marcel Bădălău, are 35 de ani şi este din Ploieşti. El a fost capturat de poliţişti, imediat după atac.

Victima lui, Dana Enache, în vârstă de 23 de ani, se află la terapie intensivă. Apropiaţii au povestit că ea tocmai se pregătea să obţină un ordin de restricţie împotriva lui, însă procedurile judiciare au trenat.

Agresiunea a avut loc într-o cofetărie din zona de Nord a Ploieştiului. Se pare că nu erau clienţi, atunci când individul cu armă albă a intrat peste fosta lui iubită. Femeia nu s-a putut apăra singură.

Fostul ei iubit a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor. În ultimele luni el ar fi ameninţat-o de multe ori pe tânăra de 23 de ani cu moartea, ar fi încercat chiar să dea cu maşina peste ea.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE