Home Eveniment UPDATE Fiul şi fiica lui Gabriel Oprea, chemaţi la DNA în dosarul...

fiul lui Gabriel Oprea

Gabriel Oprea jr, fiul fostului vicepremier şi ministru de Interne Gabriel Oprea, a ajuns miercuri dimineaţă la sediul DNA, în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

Tânărul a stat în faţa procurorilor doar o jumătate de oră, la ieşire afirmând doar că tatăl său este nevinovat.

De asemenea, în faţa procurorilor a ajuns astăzi şi Ana Maria Oprea, anunţă Antena 3. Potrivit sursei citate, fostul vicepremier trecuse pe numele acestora o parte din avere.

Gabriel Oprea jr. şi Ana Maria au fost chemaţi pentru a li se aduce la cunoştinţă că se va pune sechestru şi pe aceste bunuri înstrăinate de politician.

În luna septembrie, când DNA cerea urmărirea penală a tatălui său, Gabriel Oprea jr. acuza pe Facebook că unii oameni se urcă pe cadavrul lui Bogdan Gigină pentru a îi distruge familia.

Să ajungă mama la spital din cauza unor oameni care ne vor răul… Nu îmi place şi nu am să vorbesc niciodată în locul tatălui meu… dar nu mai suport să-mi văd părinţii supărati, pe mama plângând în fiecare zi, rugându-se în fiecare zi pentru toate durerile şi relele care ni se întâmplă… nu sunt în stare şi nu am experienţa necesară să comentez niciun caz…

Dar nu pot să-i omoare pe tatăl meu şi pe mama mea din cauza unor nedreptăţi care se întâmplă… Mă rog în fiecare zi pentru Bogdan, împreună cu mama mea şi tatăl meu şi jertfim fiecare lacrimă pentru el …

Dar nu mai suport să vad cum nişte oameni care calcă peste cadavrul lui Bogdan, profită şi vor să-i atingă pe oameni la inimă doar ca să-i distrugă pe tata si pe mama! – scria atunci Oprea junior.

Cu câteva ore înainte, fostul ministru Gabriel Oprea a fost şi el chemat să dea explicaţii în faţa procurorilor. Acesta a stat aproximativ o oră în DNA şi nu a dat detalii, la plecare, despre modul în care au decurs discuţiile.

Patronul firmei care a săpat groapa ucigaşă: Probabil că o vină o are şi poliţistul care a murit

Tot miercuri, la DNA a ajuns şi patronul societăţii General MPM Impex SRL,  care a săpat groapa în care a căzut cu motocicleta Bogdan Gigină. Petre Mazilu a susţinut că lucrarea era semnalizată corect, iar o parte din vină îi aparţine şi poliţistului.

Se ştia de groapă. Cu o oră înainte a trecut şi delegaţia preşedintelui. Nu se poate spune că nu a fost semnalizată corect (…) O mare vină o are probabil şi tânărul şi păcat că a murit aşa tânăr. Din neatenţie, probabil, a dânsului. El ştia de groapă când a ajuns în intersecţie, a declarat Mazilu.

Patronul a declarat că a fost pus sub acuzare în acest dosar, procurorii reproşându-i că nu a respectat cei 240 de metri de presemnalizare prevăzuţi în lege.

Câteodată în viaţă eşti vinovat numai că exişti, nu că ai o vină anume, a concluzionat Mazilu.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE