Home Eveniment Val de susținere pentru polițistul cu umor: “Și eu sunt Godină! Jos...

Mai mulți colegi ai polițistului Marian Godină au lansat marți seară o campanie de susținere a acestuia în conflictul pe care îl are cu șefii IPJ Brașov.

Potrivit unor fotografii postate pe internet, camarazii acestuia și-au inscripționat pe mașini mesajul “Și eu sunt Godină! Jos corupția din Poliție!”

Fotografiile au fost distribuite de însuși Marian Godină, pe pagina sa de Facebook, împreună cu un mesaj scurt: “Vă mulțumesc, dragi colegi!”. În doar o oră, postarea a adunat 10.000 de like-uri

Godină, cel care a devenit cunoscut în rândul românilor pentru relatările cu umor despre munca sa de zi cu zi, a fost marţi protagonistul mai multor întâmplări extrem de nefericite. Iniţial, poliţistul a anunţat pe contul său de Facebook că va demisiona, după ce mama sa a ajuns de urgenţă la spital.

Ulterior, Godină a revenit asupra deciziei sale, afirmând că va lupta până la capăt, în ciuda presiunilor la care a fost supus în ultimele zile de către şefii săi.

Și, în sfârșit, ceea ce el a demascat pare să-i fi luminat pe șefii de la București care au trimis o echipă de la Corpul de Control, iar primele măsuri par a fi luate. Va fi o anchetă penală.

Potrivit unui comunicat al IGPR, ca urmare a verificărilor făcute de Direcţia de Control Intern din Poliţia Română, “şeful Poliţiei Române a dispus sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, pentru clarificarea situaţiei de fapt”.

Nu am să demisionez. Sunt mai bine acum când am aflat că mama e bine.
Nu eu sunt subiectul corpului de control care a fost azi la Brasov, ci alții.
Când am scris cartea FLASH-URI DIN SENS OPUS, mi-am propus să schimb acest sistem şi o voi face.Voi merge până la capăt. Vă mulțumesc că-mi sunteți alături!
Mai am multe de spus!
Şefii mei de la Braşov au dat-o azi la întors cum au putut, neştiind că întâmplarea aceea cu doamna directoare ar fi trebuit să fie ultima lor problemă, e un caz minor.
Urmează altul, pe care nu îl vor putea întoarce nicicum, pentru că nu obişnuiesc să arunc vorbe aiurea, fără să ştiu că nu pot demonstra ce zic. În plus, şi colegii mei mă susțin şi se bucură de ce se întâmplă la Braşov.
Mâine vor avea o zi şi mai grea!
Mult mai grea!!!
Sunt curios ce comunicat vor da mâine.
Vă repet, eu sunt bine!
Vă mulțumesc încă o dată! – a scris Godină despre situația sa.

Mesajul poliţistului a venit la doar câteva ore de la o altă postare, în care acesta anunţa că a decis să renunţe la postul pe care îl ocupa. Totul pe fondul conflictului pe care îl are cu şefii IPJ Braşov, ale căror nereguli a îndrăznit să le dezvăluie.

Postare Godina

De unde au început necazurile pentru Marian Godină

Scandalurile dintre el şi şefii Poliţiei Braşov au ieşit la suprafaţă încă de luni seară, când agentul a dezvăluit cum s-a încercat şantajarea lui de către o doamnă cu “funcție” și “intrare” la șefii din Poliție. Femeia l-a amenințat că nu ar fi bine să ia permisul șoferului care conducea mașina în care ea se afla.

Godină a oprit o mașină în trafic, în orașul Brașov, pentru că șoferul nu a acordat prioritate la un pieton, care s-a văzut nevoit să se ferească din calea mașinii, astfel încât să nu fie lovit.

După ce şi-a făcut datoria, Godină a fost chemat la raport de către şefii săi, care ar fi fost înştiinţaţi de către doamna supărată că a îndrăznit să ridice un permis.

Doamna cu pricina este Luana Minea, consilier județean din partea PSD și director al Crucii Roșii Brașov. Aceasta l-a reclamat pe polițist și a anunțat chiar că îl va da în judecată. Din fericire pentru el, polițistul a avut inspirația de a înregistra conversația, pe care o puteți asculta aici:

Polițistul Godină, amenințat în trafic de o “doamnă cu funcție și intrări la domnul chestor”.

Tot marți, Marian Godină a povestit, tot pe Facebook, despre comportamentul poliţistului-şef din judeţ. Şeful IPJ Braşov ar fi fost cel care l-a umilit, batjocorit, pentru a-l determina, anul trecut, să-şi închidă pagina de Facebook unde relata întâmplări din trafic. Apoi, după ce presa i-a luat apărarea, iar cetăţenii au semnat petiţii, acelaşi şef îl linguşea să-şi deschidă din nou pagina, pentru ca scaunul său de şef să nu îi fie luat. Întregul scandal aici: Poliţistul cu umor, povestea nespusă despre cum a fost umilit şi obligat să îşi închidă pagina de Facebook

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE