Home Social Viața unui copil, strivită sub dărâmături

Sursa Foto: transilvaniareporter.ro

Tragedie în județul Argeș după ce un copil de 10 ani a fost strivit de un zid care a căzut peste el. Trupul copilului a fost găsit abia după două ore de căutări.

Dragoş locuia cu mama și cu bunica în localitatea Bradu, din Argeş. Joi seară, femeile au intrat în casă să se odihnească, după ce toată ziua au muncit să dărâme o bucătărie de chirpici, iar copilul a rămas singur în curte să se joace. La un moment dat, unul dintre pereții anexei demolate care fusese lăsat în picioare s-a prăbușit peste copil.

După câteva ore în care nu l-au mai văzut pe băiat, mama şi bunica au început să-l caute pe la vecini. L-au găsit îngropat sub dărâmături după două ore.

Căutam acolo sub peretele ăla și când am dat ăla la o parte am văzut copilul. Am auzit o bubuitură și după aia m-am uitat acolo. – a povestit mama băieţelului.

Copilul a fost dus de urgenţă la spital, unde medicii s-au luptat minute în șir să-l resusciteze, însă în zadar. Băiețelul a murit.

Un echipaj cu ambulanţa SMURD şi un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Bradu au intervenit în comuna Bradu, sat Geamăna, unde a fost anunţat faptul că un perete al unei case a căzut peste un copil de zece ani. La sosirea echipajelor de intervenţie, copilul era scos de sub dărâmături, întins în curte, inconştient.- se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, citat de AGERPRES

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Nu este singura dramă din familie. Acum 15 ani, mama și-a îngropat și fata care a murit într-un accident rutier.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE