Home Eveniment Victor Becali, cu un pas afară din închisoare. Judecătorii i-au admis cererea

Victor Becali
Sursa Foto: Fanatik.ro

Impresarul Victor Becali ar putea ieşi în curând din închisoare. Magistraţii de la Judecătoria Medgidia au admis cererea acestuia de eliberare condiţionată, însă decizia nu este definitivă.

Victor Becali a fost condamnat pe 4 martie 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor.

Impresarul speră că decizia va rămâne în vigoare, având în vedere că a executat mai mult de jumătate din pedeapsă până acum.

În faţa magistraţilor, procurorii au susţinut că Victor Becali nu ar trebui eliberat, deoarece nu a demonstrat că s-a îndreptat.

Nu a avut o conduită permanent cu normele, a fost sancționat o dată și condamnat într-o altă cauză, care, la acest moment, nu este definitivă – a spus procurorul în sala de judecată, potrivit Antena 3.

De cealaltă parte, inculpatul a susţinut că merită pe deplin să fie pus în libertate.

Am participat la toate activitățile din penitenciar, am acumulat maximum de credite, maximum de recompense. Am făcut eforturi foarte mari să plătesc prejudiciul. Referitor la sancțiune, a fost o situație de forță majoră. Sunt 2 ani și jumătate de atunci. Dacă eu nu dau dovada că m-am îndreptat,  i-aş fi recunoscător doamnei procuror să îmi spună ce trebuie să fac – a afirmat Becali.

Pe 24 noiembrie, Victor Becali a fost condamnat într-un nou dosar, cel în care este acuzat că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu pentru a scăpa de pedeapsa din dosarul Transferurilor.

El a primit 3 ani de închisoare pentru dare de mită, la care ar urma să se adauge restul din dosarul Transferurilor, plus un spor de pedeapsă. Astfel, pedeapsa finală ar fi urmat să fie de 5 ani şi 8 luni de închisoare.

Nici această decizie a magistraţilor nu este însă definitivă.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE