Home Politică Victor Ponta ameninţă cu dezvăluiri în scandalul Ghiţă. Prima reacţie a fostului...

Sursa Foto: Facebook

Fostul premier Victor Ponta a reacţionat marţi, în premieră, la dezvăluirile făcute în ultimele săptămâni de apropiatul său, Sebastian Ghiţă.

Ponta a postat pe Facebook un articol al jurnalistului Doru Buşcu, afirmând că Sebastian Ghiţă a spus până acum doar 2% din ce ştie.

Întrebat dacă nu ar fi cazul să vorbească despre aceste dezvăluiri ale lui Ghiţă, Ponta a replicat sec: “Ba da”.

Sebastian Ghiță a dat publicității, luni seară, imagini surprinse de o cameră de supraveghere în care este apare un bărbat despre care fostul deputat susține că este adjunctul SRI, Florian Coldea.

Imaginile, care sunt destul de neclare și nu pot oferi o confirmare certă asupra identității bărbatului, ar fi fost surpinse pe 1 februarie 2015, la vila familiei Ghiță de la Cheia, susține fostul deputat. Acesta afirmă că la acea întâlnire ar fi avut o discuție extrem de aprinsă cu Florian Coldea, fiind și momentul în care legătura dintre cei doi s-a rupt.

Ponta îşi dorea să continue proiectul Comarnic – Brasov, însa Coldea nu a fost de acord niciodată cu acest proiect. L-a ameninţat de faţă cu mine că îl va aresta şi pe el şi pe funcţionarii CNADNR care indrăznesc să avanseze cu acest proiect. Îl va aresta dacă va semna contractul. În februarie 2015 i-am reprosat lui Coldea ca blochează Romania si nu numai, a spus Ghiţă.

VIDEO Imagini explozive de la o presupusă întâlnire Ghiță – Florian Coldea. Fostul deputat face acuzații șocante

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

Foloseste adresa de email pentru lasa un comentariu

SĂNĂTATE