Home Politică Ponta, ironic cu Dragnea: Cât mai multă iubire, ne ajută!

Pe un ton ironic, premierul Victor Ponta comentează noua relaţie politică, dintre Liviu Dragnea (preşedinte interimar PSD) şi Alina Gorghiu (co-preşedinte PNL). Sarcastic, Ponta spune că e “mulțumit” de colaborarea dintre rivalii scenei politice.

Fostul preşedinte PSD a râs la glumele pe care le-a făcut în faţa jurnaliştilor pe seama celor doi.

Mă bucur. E foarte bine ce face domnul Dragnea, îl sprijin şi cred că e spre binele tuturor în acest sens. Cât mai multă iubire cu doamna Gorghiu ne ajută. Altfel, nu ştiu, că de trei zile nu mai mi-a cerut demisia şi nu ştiam ce a păţit. Cred că a convins-o Liviu“, a spus Ponta joi, la Parlament.

Liviu Dragnea a anunţat joi că a avut o discuţie cu şefa PNL, Alina Gorghiu, în care au convenit ca săptămâna viitoare să constituie un grup de lucru care să prezinte un set de măsuri prin care Parlamentul să funcţioneze mai bine şi imaginea instituţiei să fie îmbunătăţită.

Am convenit, ca şi în cazul Codului fiscal, să facem un demers comun şi împreună, Putere şi Opoziţie, să încheiem un document, un plan de măsuri (…) prin care Parlamentul să fie recredibilizat. Este nevoie de asta. Vreau să spun că această instituţie trebuie recredibilizată şi poate fi recredibilizată“, a afirmat Dragnea la Parlament.

Și Alina Gorghiu a explicat că Parlamentul trebuie reformat.

Am discutat cu preşedintele interimar PSD Liviu Dragnea despre nevoia de reformă a instituţiei parlamentare. Este singura instituţie anchilozată, nereformată de 25 de ani. Părerea dvs este una jalnică despre Parlament, a electoratului la fel, este supradimensionat, este ineficient. Sunt multe lucruri care trebuie reparate, reconstruite, consolidate pentru a avea Parlamentul o imagine cum trebuie“, a afirmat joi Alina Gorghiu la Palatul Parlamentului.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE