Home Politică Victor Ponta îi trimite lui Dragnea demisia în alb din PSD: “Nu...

Sursa Foto: puterea.ro

Fostul premier Victor Ponta a anunţat că îi va trimite şefului PSD, Liviu Dragnea, demisia sa în alb, urmând ca acesta să decidă dacă şi când o acceptă.

Ponta a declarat, la Palatul Parlamentului, că nu mai are nicio relatie cu Dragnea şi că nu a mai vorbit cu acesta de anul trecut.

Dreptul la care ţin foarte mult este acela să-mi spun opinia şi o să-mi spun opinia. Am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea, ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid, o să-i trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare, o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură, nu o să tac pentru că nu pot la vârsta asta să mai tac din gură, a declarat Victor Ponta.

În replică, Liviu Dragnea spune că nu intenţionează să accepte demisia în alb a lui Ponta şi că aceste critici din partea fostului premier sunt binevenite şi motivează de fapt executivul.

Nu sunt de acord ca Ponta să plece din partid. Dacă va trimite demisia în alb, nu o voi activa (…) Eu am mai vorbit în ultimele zile cu Ponta, am comunicat, sper să îi treacă supărarea, încerc să înţeleg de ce este supărat. Are ce să facă în partid, poate sprijini Guvernul (…) Pe mine nu m-au deranjat criticile lui și nu am fost ironic. Și aseară am spus la o televiziune că orice critică a lui trebuie luată în serios, a spus Dragnea.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE