Home Extern VIDEO Bărbat împușcat de forțele de ordine, în timpul unui protest

Sursa Foto: captura In The Now via Facebook

Forțele israeliene au împușcat un protestatar palestinian miercuri, în timpul confruntărilor din zona de graniță a Fâșiei Gaza, a anunțat Ministerul palestinian al Sănătății.

Purtătorul de cuvânt al instituției, Ashraf al-Qidra, a declarat că soldații au deschis focul asupra unui grup de protestatari adunați în zona taberei de refugiați de la Al-Breij. Bărbatul împușcat a fost transportat la spitalul Shuhada al-Aqsa, în stare stabilă, scrie Maannews. În imagini se vede clar că victima nu prezintă un pericol, manifestând pașnic lângă gardurile de sârmă ghimpată.

Protestele de-a lungul graniței Fâșiei Gaza au devenit ceva firesc în ultima lună, timp în care cel puțin 15 palestinieni au fost uciși. De cealaltă parte, purtătorii de cuvânt ai armatei israeliene susțin că protestatarii au încercat în nenumărate rânduri să intre pe teritoriul pe care îl apărau, motiv pentru care au fost nevoiți să recurgă la astfel de acțiuni.
Luna aceasta, într-un alt incident. o femeie însărcinată în 5 luni și fiul ei în vârstă de doi ani ar fi fost uciși în urma unui atac aerian israelian în Fâșia Gaza.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE