Home Extern VIDEO Călugărul care face deliciul internetului. A fost filmat din dronă când...

Sursa Foto: captura Youtube

Un călugăr benedictin a fost filmat în timp ce făcea o baie de soare pe o… turbină eoliană. Imaginile cu Joseph Byron relaxându-se la peste 50 de metri înălțime au fost suprinse de o dronă, în timp ce acesta stătea pe carcasa eolienei amplasate în curtea școlii Portsmouth Abbey din Rhode Island, acolo unde este angajat.

Imaginile au fost surprinse de un turist care pur și simplu se juca cu drona sa pentru a obține o filmare spectaculoasă a peisajului din zonă.

De când a fost postat pe internet, filmulețul a avut milioane de vizualizări, ceea ce l-a făcut pe călugăr vedetă în toată lumea. Joseph Byron a povestit pentru Providence Journal că s-a urcat pe turbină pentru a se bucura de briza care vine dintre golful Narragansett când a observat drona care zbura pe lângă el.

Chiar dacă nu avea vreun sistem de siguranță, călugărul spune că nicio clipă nu s-a temut că va ar putea să cadă.

Nu e deloc înspăimântător, ba dimpotrivă, e chiar liniștitor, iar imaginea pe care o ai asupra golfului e extrem de spectaculoasă, spune Byron.

Bărbatul a povestit că nu mai văzuse în viața lui o dronă, dar nu a fost deloc încântat de prezența ei.

A fost un pic enervant. Pare că nu poți să te mai duci nicăieri să te relaxezi de unul singur, s-a plâns el reporterilor.

Byron susține că și-a făcut un obicei din a se urca în vârful turbinei încă din 2006, atunci când aceasta a fost montată.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE