Home Lifestyle VIDEO: Ce s-a întâmplat când Nadia Comăneci l-a întâlnit pe Arnold Schwarzenegger...

Sursa Foto: Facebook

Un filmuleţ postat pe contul de socializare al lui Arnold Schwarzenegger face furori pe internet. Peste trei milioane şi jumătate de oameni au vizionat, în mai puţin de 20 de ore, cum românca Nadia Comăneci îl antrenează la sala de forţă de uriaşul Arnold Schwarzenegger.

“Mă antrenez cu Arnold” – a scris Nadia, când a distribuit filmuleţul, pe paginile ei de socializare. Mesajul artistului de la Hollywood a fost unul mai amplu. El a explicat de ce a făcut 10 repetiţii la aparatul de forţă.

“Este fantastic să fiu antrenat de campioana olimpică Nadia Comăneci. Mulțumesc! Uite 10 repetări pentru 10-le tău perfect!”, a scris Arnold Schwarzenegger pe Twitter

Antrenamentul a avut loc la o sală de forţă aflată în Oraşul Îngerilor. Interesant este că “uriaşul de la Hollywood” s-a întâlnit cu Nadia Comăneci chiar imediat după ziua lui de naştere. Arnold Schwarzenegger a împlinit pe 30 iulie vârsta de 68 de ani.

Mesajele fanilor au curs pe paginile de socializare ale celor doi. Sunt mii de mesaje de apreciere pentru Nadia Comăneci. Oameni din întreaga lume scriu că îşi amintesc de 10-le ei perfect de la Montreal, din 1976, şi spun că românca va rămâne o legendă în gimnastica mondială.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE