Home Social VIDEO Circ cu manele, seminţe şi acordeoane în tramvaiul 41

manele
Sursa Foto: captură Youtube

O nouă înregistrare apărută pe reţelele de socializare arată o petrecere în toată regula, pe ritm de manele, surprinsă în tramvaiul 41 din Capitală.

Clipul se pare că a fost realizat acum câteva săptămâni, dar a redevenit viral după incidentul de miercuri, în care doi manelişti au fost bătuţi de călători, pe motiv că ascultau muzică la maximum în mijlocul de transport.

În imagini este surprins un grup de aproximativ 10 persoane, de etnie romă, care cântă şi dansează pe ritmurile unei manele, cântată la acordeon.

Este incredibil ce se petrece. Deci, pe bune, şi eu filmez şi o pun pe… Şi nimeni nu ia atitudine! Sparg seminţe, cântă, nu au nicio, nicio treabă, spune cel care filmează.

În discuţie intervine şi un alt călător, deranjat şi el de zgomot şi comportamentul găştii.

– Mai e o treabă. Nici noi nu suntem uniţi. Că, dacă am fi uniţi… Aşa care din noi, singur…

– Eu singur nu pot să mă duc, să mă lupt cu ei! Deci, este incredibil! Dacă am fi uniţi, aş veni! Deci, este incredibil! În linia 41! – discută cei doi.

Imaginile apar la două zile după ce pe internet a fost publicat un alt filmuleţ, în care protagonişti au fost două persoane de etnie romă, care ascultau manele date la maximum, şi alţi doi călători care nu apreciau genul muzical respectiv.

Iniţial, cei doi bărbați deranjaţi de sunetul strident au încercat să le atragă atenţia frumos fanilor manelelor să dea muzica mai încet, dar s-au lovit de refuzul ferm şi plin de tupeu al acestora. De la acest dialog până la bătaie a fost doar un pas. Supăraţi că rugăminţile lor au fost în zadar, cei doi călători nervoşi au sărit să le aplice o corecţie melomanilor. Clipul a avut câteva mii de distribuiri în mediul virtual.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE