Home Social VIDEO: Cocalarul român din Anglia îşi prezintă bolidul “cât locomotiva şi două...

roman anglia

Un tânăr român din Anglia se laudă cu mașina pe care o conduce. Este un bolid de lux “cât locomotiva şi două vagoane”, spune el.

Într-un filmuleț postat pe Facebook, românul joacă rolul cocalarului care își jignește conaționalii rămaşi în ţară sau care muncesc cinstit în Marea Britanie.

Băi păduchilor, șantieriștilor, ați ajuns să vă luați de mine? Voi aștia de prin Londra de pe aici, ați ajuns să vă luați de mine? Pai voi vă călcați acolo în picioare la metrou. Uitați aici ce mașină am, cât locomotiva și două vagoane. Voi care aveați trei kilometri de mers până la asfalt vă luați de mine care m-am născut și am crescut în București. Tehnologia până o să ajungă la ei acolo în țară, în România lor, mai au. Voi care numai în weekend circulați cu mașina şi aia un Passat luat în rate!, sunt doar câteva pasaje din discursul românului.

Maşina “cocalarului” român din Anglia, subiectul principal al pamfletelor

În urmă cu două luni, într-un alt filmuleț, acesta își prezintă BMW-ul pe care îl controlează cu telefonul mobil.

În timpul demonstrației, cel care juca rolul cocalarului era cât pe ce să dea cu bolidul peste un pieton. Nu s-a îngrijorat, ci a găsit un nou motiv de râs.

Totul făcea parte din regia pregătită de români. Pietonul ajunge să plece cu autoturismul de lux, iar operatorul de ocazie aleargă după el.

Într-un alt clip, acelaşi român joacă rolul taximetristului român din Londra. Când se află în cursă îşi neagă originile şi susţine că este de origine din Italia. Îşi primeşte clienţi în autoturism, câţiva conaţionali care vorbesc cu accent englezesc, şi dau la maximum manelele. “Artistul” din scena filmată nu pare încântat de muzica lui Vali Vilejlie.

Filmuleţe au zeci de mii de vizualizări. Pagina de Facebook unde au ajuns clipurile este numită “Nişte nesimţiţi”, în replică pentru personajele întruchipate în pamflete. În clipuri apar trei români care se declară “actori şi regizori”.

ROMANII ACTORI londra anglia cocalari pamflet

Sursa foto: Facebook

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE