Home Eveniment VIDEO Dosar penal pentru soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, acuzat că a...

Florentin Pandele
Sursa Foto: captură Realitatea TV

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, este cercetat de Poliţie pentru loviri şi alte violenţe, după ce Realitatea TV a difuzat un filmuleţ în care soţul Primarului General al Capitalei pare că agresează un cetăţean.

Victima a declarat că totul s-a întâmplat după ce s-ar fi dus să o întrebe pe Gabriela Firea când se va circula normal în Capitală.

M-am dus la Arcul de Triumf să o întreb pe doamna Firea când se va circula normal în Capitală. Ea promisese într-o emisiune la televizor se va circula lejer în București. După ce am parcat mașina, m-am dus să vorbesc cu dânsa, să o întreb dacă în decembrie se va circula lejer în Capitală. Am mers spre ea, dar la trecerea de pietoni mă așteptau 15 persoane. M-a oprit unul din oamenii care face parte din echipa doamnei primar, Văsîi, fostul șef de la Poliția Voluntari și nu am reușit să vorbesc cu ea, a declarat Dinulescu la Realitatea Tv.

Ulterior, el ar fi avut o întâlnire cu soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, care l-ar fi agresat.

Bărbatul care susţine că a fost agresat a depus o plângere penală pe numele lui Florentin Pandele la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov.

Întrebată de jurnalişti despre acest eveniment, Gabriela Firea a susţinut că este vorba despre un fals.

Este o făcătură mizerabilă de campanie. Nu am ce să comentez. Sunt în stare de orice, a declarat Firea pentru Evenimentul Zilei.

Cine este presupusa victimă a lui Florentin Pandele

Bogdan Dinulescu a devenit cunoscut opiniei publice în iulie 2014, când i-a aruncat bani în faţă lui Dan Voiculescu. Incidentul a avut loc la IPJ Ilfov, unde Voiculescu mergea pentru a semna controlul judiciar.

Atunci, Dinulescu l-a acuzat pe acesta că a distrus economia ţării.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE