Home Ştirile zilei VIDEO: Elena Udrea nu îl va turna pe Băsescu. Cine face dezvăluirea

Sursa Foto: Wikipedia

Elena Udrea nu va face un denunţ pe numele fostului preşedinte al României, Traian Băsescu. Afirmaţia a fost făcută de prietena fostului ministru al Dezvoltării, Ruxandra Dragomir, luni seara, la B1 TV.

”Eu nu găsesc decât două argumente: o ții închisă pe Elena Udrea, o umilești în ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunț împotriva lui Traian Băsescu. Nu este numai părerea mea. Toată lumea se așteaptă ca Elena Udrea să spună ceva despre Traian Băsescu. Eu nu cred că va face acest lucru și nu cred ca are ce să spună despre Traian Băsescu. Al doilea motiv este că Elena Udrea a avut curajul să devoaleze un sistem care funcționează defectuos, care poate este corupt, care are lacune despre care nu se vorbește”, spune Ruxandra Dragomir.

Aceasta a vorbit şi despre condiţiile în care stă Elena Udrea la Penitenciarul Târgşor, acolo unde a fost mutată în cursul zilei de joi.

„Stă cu alte trei colege și singurul lucru care ar fi mai bun acolo este faptul că are o cameră mai mare, în rest condițiile sunt inumane, aș putea spune. Iar faptul că am putut să comunicăm printr-un geam de sticlă, prin telefon, mi-a dat o senzație cumplită. În momentul în care ajungi acolo și te consideri nevinovat, totul pare un abuz. Elena nu beneficiază de prezumția de nevinovăție și este practic condamnată înainte de a fi judecată. (…)Nu pot să spun ce personalul îi este ostil Elenei, dimpotrivă. Personalul s-a comportat foarte frumos”, a afirmat Dragomir la B1 TV.

Sursa video: B1TV

Elena Udrea a fost transferată pe 30 aprilie, din Arestul Central al Poliției Capitalei în Penitenciarul de Femei Târgşor. Udrea va sta, pentru o perioadă de 21 de zile, în secţia de carantină şi observaţie a centrului de detenţie, după care va fi transferată în cea de arest preventiv.

Sursa foto: Wikipedia

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE