Home Lifestyle VIDEO EMOŢIONANT: Un bătrân îi cântă soţiei sale, aflată pe patul de...

Sursa Foto: Captură Facebook

Un filmuleţ în care un bătrân îi cântă soţiei sale, aflată pe patul de moarte, a devenit viral în scurt timp în întreaga lume.

Clipul a fost încărcat pe Facebook de o tânără din Statele Unite, Erin Solari. Imaginile îl înfăţişează pe bunicul fetei, Howard, în vârstă de 92 de ani, cântând soţiei sale un cântec de dragoste celebru în anii ’50, în timp ce îi mângâie încet faţa. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 73 de ani.

Bunica este internată în spital, trăindu-şi ultimele clipe ale vieţii. Am avut norocul să filmez acest moment preţios şi extrem de emoţionant dintre ei. Howard (bunicul) îi fredonează melodia lor de dragoste, cântecul cu care ea se consola atunci când el a plecat să lupte în cel de-al doilea război mondial, este descrierea postată de Erin pentru acest clip.

Tânăra povesteşte, de asemenea, că bunicii săi, Howard şi Laura, obişnuiau să îşi cânte melodia de dragoste la reuniunile de familie.

După 50 de ani de căsnicie, şi-au reînoit jurămintele şi au cântat această melodie în duet pentru întreaga familie, îşi aminteşte fata.

Laura este acum prea slăbită pentru a putea cânta, de aceea în imagini se vede cum încearcă să şoptească versurile melodiei. Erin Solari vrea să arate cât de mult s-au iubit bunicii ei şi cum îşi poartă de grijă unul altuia până în ultima clipă a vieţii lor.

Cu câteva clipe înainte să filmez acest clip, când bunica a auzit că bunicul este în cameră, a cerut să îl poată ţine în braţe. Bunicul nu poate sta în picioare singur, aşa că imediat a tras scaunul cu rotile lângă patul ei. Verişoara mea, Serena, l-a ajutat să se ridice şi l-a sprijinit în tot timpul în care a cântat melodia de dragoste, a povestit Erin.

Clipul a adunat peste 3,4 milioane de vizualizări până în acest moment. Tânăra a încărcat pe Youtube şi o variantă subtitrată a clipului, transmiţând mulţumiri tuturor celor i-au transmis mesaje de sprijin şi încurajare.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE