Home Eveniment VIDEO: Imagini cumplite filmate de pompieri la clubul Bamboo. “Zeci de milioane...

Incendiul de la clubul Bamboo este investigat de poliţişti şi pompieri. Anchetatorii au ridicat probe dintre rămăşiţe şi au făcut zeci de audieri. Deocamdată, ancheta se derulează fără a fi identificaţi vinovaţii. Administratorii ţineau localul deschis pe proprie răspundere şi aveau termen până pe 30 iunie să obţină autorizaţia se securitate la incendiu şi pe cea de funcţionare.

Pompierii au surprins imagini teribile de la misiunea care a durat aproape 10 ore. Mai bine de cinci ore, salvatorii nu au reuşit să intre în interior, să afle dacă sunt persoane prinse printre dărâmături, pentur că viaţa lor era pusă în pericol.

Sursă: Imagini ISU Bucureşti-Ilfov via Facebook.

Clubul vedetelor, recunoscut pentru clienţii bogaţi care îl frecventau, a fost înfiinţat de italianul Joshua Castellano, prieten bun cu Cătălin Botezatu. De altfel, designerul român a fost şi acţionar în afacere. Ar fi ieşit din afacere după incendiul din 2005, când localul a fost transformat în scrum în urma altui incendiu violent.

“Toată viaţa lui a ars acum.  În momentul în care vezi zeci de milioane prăbuşite, ruinate la propriu, nu mai ai cuvinte! Aşa cum s-a întâmplat şi acum 12 ani!Să nu se interpreteze greşit, cum s-a interpretat şi acum 12 ani, că aveam asigurare şi voiam să ne luăm asigurarea!  Nici atunci şi nici acum nu există asigurare!” – a declarat Cătălin Botezatu, la Antena 3, sâmbătă.

Într-n interviu din 2010, afaceristul italian vorbea despre cum a schimbat viaţa de noapte în Capitala României, prin investiţiile sale.

“Daca Joshua pleaca din Romania mai exista oare viata de noapte? Fa tu o medie si vei vedea ca toate sunt niste cocine. Toate investitiile din tara puse impreuna nu fac nici cat 30% cat am investit eu in Bamboo. Gandeste-te ca atunci cand am cumparat eu aici nu exista nimic, era o zona in paragina. Acum metrul patrat in aceasta zona costa de 50 de ori mai mult. De ce? Pentru ca au venit Bamboo, Turabo, Gaia. Un teren care costa 50 de euro metrul acum costa 2000 de euro metrul”, spunea el într-un interviu, potrivit DCNews, preluat de Antena3.

În urmă cu câteva luni,  Joshua Castellano a fost fotografiat în clubul Bamboo cu un trabuc în mâini. De altfel, martorii de la incendiu au povestit că în acel local a continuat să se fumeze, deşi angajaţii le-ar fi cerut clienţilor să iasă pe terasă.

Pompierii nu au anunţat încă din ce cauză au izbucnit flăcările. În conducerea clubului de noapte s-ar fi implicat şi Vicenzo Castellano, nepotul lui Joshua şi fostul soţ al cântăreţei Antonia.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE