Home Eveniment VIDEO Imagini dramatice după accidentul în care au fost implicate două autobuze....

autobuze
Sursa Foto: captură Antena 3

Imagini extrem de dure au fost surprinse în această dimineaţă, la Piteşti, imediat după accidentul în care au fost implicate două autobuze cu navetişti care mergeau la uzina de autoturisme de la Mioveni.

17 persoane au fost rănite în urma coliziunii, unele dintre ele suferind răni serioase, iar unul dintre şoferi a rămas încarcerat.

În primele clipe după accident, înainte de sosirea echipajelor de urgenţă, victimele au primit primul ajutor de la ceilalţi călători din autobuze care nu suferiseră leziuni grave.

Imaginile dramatice au fost surprinse de un martor şi publicate pe reţelele de socializare. Vă avertizăm că acestea sunt extrem de dure şi pot avea un impact emoţional puternic.

În cele două autobuze se aflau peste 80 de persoane, 17 dintre acestea fiind rănite, au anunţat reprezentanţii Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, citat de Agerpres.

Sunt 17 victime, dar din fericire doar una este în stare gravă, şoferul unuia dintre autobuze. Ne concentrăm acum pe echilibrarea lui, celelalte victime au fost deja evaluate (…), e vorba de mic traumatisme, plăgi, contuzii, entorse, a declarat doctorul Marius Pascu de la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Piteşti.

Conform aceleiaşi surse, au avut nevoie de îngrijiri medicale opt femei şi nouă bărbaţi, cu vârste cuprinse între 32 şi 61 de ani. Doar trei dintre răniţi ar urma să rămână însă internaţi.

Imediat după producerea accidentului, autorităţile au decis activarea planului roşu de intervenţie. La faţa locului au intervenit 39 de salvatori din cadrul ISU Argeş, cu şapte ambulanţe SMURD de prim-ajutor şi de terapie intensivă mobilă, o autospecială cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, precum şi patru ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş şi opt echipaje ale Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, scrie Agerpres.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE